Media Service Zawada Publishing lanseaza cartile Epoca de Gheata - Ploaie de meteoriti

/ / Modificat: 2016-07-04 00:00:00

Media Service Zawada Publishing, care editeaza publicatii pentru copii, lanseaza pe data de 5 iulie doua carti Epoca de Gheata – Ploaie de meteoriti, o carte de povesti si una de activitati dedicate copiilor intre 5 si 8 ani.

ice_Age_coperta_carte_cu_activitati

"Datorita succesului inregistrat de seria Epoca de Gheata, ne-am decis ca odata cu noul film sa editam doua carti care sa ii provoace pe cei mici sa isi dezvolte imaginatia. Invitam toti copiii sa ni se alature la <Educatie prin distractie>", a declarat Andreea Constantinica, Sales & Marketing Manager al Media Service Zawada Publishing.

Copiii vor descoperi in cartea de povesti peripetiile lui Manny, Sid si Diego din noul film Epoca de Gheata – Ploaie de meteoriti. Dupa inca o SCRATastrofa, turma are misiunea de a salva lumea de asteroidul care se indreapta spre Pamant. Cei mici vor afla daca personajele lor preferate vor reusi sa evite dezastrul iminent.

ice_Age_coperta_carte_povesti

Mai mult decat atat, cartea cu activitati le va starni imaginatia copiilor. Cu fiecare pagina, acestia vor descoperi numeroase activitati alaturi de personajele indragite din noul film Epoca de Gheata – Ploaie de meteoriti. Vor putea gasi dragostea adevarata alaturi de Sid, sau nazbatiile lui Scrat, folosind cele mai frumoase culori pentru a da viata personajelor. Pot chiar sa isi creeze propria lume, jucandu-se cu cele peste 80 de abtibilduri care aduc la viata scene din mult asteptatul film.

Cartea de povesti si cartea cu activitati vor fi disponibile incepand cu data de 5 iulie la standurile de presa si in librarii.

Citeste si despre