Magia Copilariei, participa la Festivalul Bucharest Comedy Week

Teatrul Excelsior nu putea lipsi de la prima editie a Festivalului "Comedy Week", organizat de Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti  - Arcub -,  in perioada 22-28 septembrie.

In ultima zi a festivalului, duminica, 28 septembrie, ora 11.00, Teatrul Excelsior va prezenta chiar in Casa Povestilor din strada Academiei nr. 28, spectacolul "Magia Copilariei", unde imposibilul devine posibil.

Magia_copilariei

Fiti foarte atenti, pentru ca veti intra impreuna cu Marele Vrajitor, cu Spiridusul sau, cu cele trei Vrajitoare de la Rasarit si cu Thomas, Ucenicul vrajitor, in cea mai fantastica aventura. 

Dar cine a pus la cale aceasta fantezie muzicala, care  o sa va  antreneze in tot felul de escapade care mai de care mai neobisnuite? O echipa tanara si entuziasta a Teatrului Excelsior, condusa de actorul, regizorul, scenograful si autorul acestei piese, Stelian Milu. Ajutoarele lui sunt talentatele actrite Stefania Dumitru, in rolul Spiridusului, Mihaela Coveseanu, in rolul Vrajitoarei 1, Silvana Ionescu, in rolul Vrajitoarei 2, Cosmina Dobrota,in rolul Vrajitoarei 3 si The Great Cezar alias Cezar Mihai Balasoiu,  in rolul Ucenicului Vrajitor. In spatele giumbuslucurilor, a cascadoriilor si a inaripatelor miscari ale actorilor, se afla coregraful Florin Maris, iar machiajul spectaculos este creatia Stelei Ciciu.

Gata! Faceti liniste!  Se ridica incet, incet, cortina. incepe La Grande Magia. O singura data  in viata aveti prilejul sa urcati in masina timpului, in feericul tinut al lui "a fost odata ca niciodata..." soptiti impreuna cu personajele din Magia Copilariei: bibbidi-bobbidi-boo, bobbidi-bibbidi-boo. Orice dorinta vi se va indeplini!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii Evenimente copii Festivaluri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul