Magia Copilariei, la Teatrul Excelsior

| | Modificat: 2014-05-16 12:16:40

Ce se intampla cand cartea vrajilor este deschisa? Imposibilul devine posibil. Un dovleac galben se transforma cat ai clipi intr-o trasura de aur, scaunele incep sa zboare, din esarfele multicolore apar porumbei albi, iar minunile nu au sfarsit.

Magia_copilariei_Vrajitoarele

Unde au loc toate aceste nazdravanii? Doar la Teatrul Excelsior, in premiera pe tara Magia Copilariei sau Bibbidi-bobbidi-boo, joi, 22 mai, la ora 19.00

Fiti foarte atenti, pentru ca veti intra impreuna cu Marele Vrajitor, cu Spiridusul sau, cu cele trei Vrajitoare de la Rasarit si cu Thomas, Ucenicul vrajitor, in cea mai fantastica aventura. 

Magia_copilarie_Marele_Vrajitor_Spiridusul

Dar cine a pus la cale aceasta fantezie muzicala, care  o sa va  antreneze in tot felul de escapade care mai de care mai neobisnuite? O echipa tanara si entuziasta a Teatrului Excelsior, condusa de actorul, regizorul, scenograful si autorul acestei piese, Stelian Milu. Ajutoarele lui sunt talentatele actrite Stefania Dumitru, in rolul Spiridusului, Mihaela Coveseanu, in rolul Vrajitoarei 1, Silvana Ionescu, in rolul Vrajitoarei 2, Cosmina Dobrota,in rolul Vrajitoarei 3 si The Magic Cezar alias Cezar Mihai Balasoiu,  in rolul Ucenicului Vrajitor.  in spatele giumbuslucurilor, a cascadoriilor si a inaripatelor miscari ale actorilor, se afla coregraful Florin Maris, iar machiajul spectaculos este creatia Stelei Ciciu.

Gata! Faceti liniste!  Se ridica incet,incet, cortina. incepe La Grande Magia. O singura data  in viata aveti prilejul sa urcati in masina timpului, in feericul tinut al lui „a fost odata ca niciodata”... soptiti impreuna cu personajele din Magia Copilariei: bibbidi-bobbidi-boo, bobbidi-bibbidi-boo. Orice dorinta vi se va indeplini!  

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA