Luna mai este luna familiilor creative!

/ / Modificat: 2014-04-30
Luna mai este luna familiilor creative!

Creative Arts sarbatoreste Ziua Mamei, Ziua Tatalui si Ziua Familiei cu ateliere de creatie pentru copii, mamici si tatici! 

Chiar daca le felicitam pe mamici de 8 Martie, Ziua Mamei este in prima duminica din luna mai si este urmata de Ziua Tatalui, in cea de-a doua duminica a lunii mai, iar pe 15 mai este Ziua Internationala a Familiei.

Creative Arts transforma cele trei zile intr-o mare sarbatoare a creativitatii in familie. 

Ziua Mamei o dedicam mamicilor si copiilor, pe care ii invitam duminica, 4 mai, la un atelier dragalas de decoupage, unde vor invata tehnica servetelului decorand cutiute numai bune de ascuns in ele comori.

Duminica, 11 mai, ne bucuram de Ziua Tatalui la un atelier de papioane. Le propunem taticilor sa petreaca doua ore alaturi de copiii lor, descoperind impreuna cat de bine arata orice tinuta, fie ea de tatic sau de pitic, atunci cand e accesorizata cu un papion colorat.

Pe 18 mai, in cea de-a treia duminica a lunii mai, strangem toata familia la un atelier de rame foto si sarbatorim Ziua Familiei impreuna, transformand clipele in amintiri dragi, de pus in rama.

Toate atelierele se desfasoara la ceainaria La Un Ceai din Strada Luigi Cazzavillan, nr. 25, intre orele 16:00-18:00.

Pretul fiecarui atelier este de 55 de lei pentru o familie si include un voucher de 15 lei din partea ceainariei. Pentru familiile care participa la toate cele trei ateliere, pretul este de 100 de lei.

Inscrierile se fac la office@creativearts.ro, iar mai multe detalii asteapta pe www.creativearts.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Evenimente pentru copii

Articole recomandate

Citeste si despre