Lolly Boom Fest, editia 2016

/ / Modificat: 2016-05-10 00:00:00

Lolly Boom Fest , festivalul pentru intreaga familie, isi deschide portile pentru editia de anul acesta.

In perioada 1-5 iunie 2016, Parcul Central din Cluj gazduieste din nou ateliere de creatie pentru copii, spectacole de teatru si de magie, concerte, evenimente de dans si de miscare, cabaret, proiectii de film, perete de escalada, concursuri si o zona pentru labirint si aventura Park, multe alte jocuri interactive si bineinteles standuri de unde se pot cumpara atat produse alimentare precum si creatii artizanale, unicat si produse pentru toate varstele.

Ca si anul trecut, focusul este indreptat spre joaca si distractie, unde atelierele tematice pentru copii imbraca diferite activitati orientate catre exercitii practice pentru ca invatarea activa si creativitatea sunt instrumente esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a unui copil.

Va invitam cu aceasta ocazie pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/LollyBoomFest/ precum si pe site-ul oficial: http://www.lollyboomfestival.com/.

Lolly Boom Fest este un eveniment organizat de catre Fantasmagia, impreuna cu Pikaso Eventsavand sprijinul Primariei Cluj-Napoca.

Taguri Evenimente parinti si copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre