Les Films de Cannes r Bucarest, 19 - 25 octombrie 2012

Les Films de Cannes à Bucarest, 19 - 25 octombrie 2012

les films de cannes a bucarest 2012

Cea de-a treia editie a evenimentului Les Films de Cannes à Bucarest va avea loc intre 19 si 25 octombrie, la Cinema Studio si Cinema Elvira Popescu din Bucuresti, si va aduce, direct de la festivalul de pe Coasta de Azur, cateva dintre cele mai asteptate filme ale anului. in cazul multora dintre ele, nedistribuite in cinematografele din Romania, Les Films de Cannes à Bucarest va fi o sansa unica pentru cinefili.


Peste 50 de lung si scurt metraje se vor regasi anul acesta in program, in jur de 15 fiind premiere nationale ale unor filme din selectia oficiala pe 2012 a Festivalului de la Cannes. Multe dintre ele se regasesc in palmaresul final, inclusiv mai recenta productie scrisa si regizata de Cristian Mungiu, Dupa dealuri, premiata pentru scenariu si interpretare.


Festivalul a fost initiat in 2010 de Cristian Mungiu, cu sprijinul delegatului general al Festivalului de la Cannes, Thierry Frémaux, cu concursul Institutului Francez din Bucuresti si cu sprijinul financiar al Centrului National al Cinematografiei. Evenimentul beneficiaza de sprijinul distribuitorului roman Independenta Film.

Meeting Point

Cinema Studio

Adresa: Strada Mendeleev, nr. 28-30, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: 021.316.5526

Cinema Elvira Popescu

Adresa: Bulevardul Dacia, nr. 77, Bucuresti
(in curtea Institutului Francez)
Telefon: 021.316.3836 / 021.316.0224

Sursa: Les films de Cannes

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul