La cererea publicului, o noua reprezentatie Disney Live - Mickeys Music Festival

Datorita numarului foarte mare de cereri de bilete, organizatorii evenimentului au decis programarea a inca unui spectacol in ziua de sambata, 25 aprilie 2015, de la ora 15:00.

Evenimentul original Disney Live! – Mickey’s Music Festival va avea loc intre 22-26 aprilie 2015 la Sala Palatului si este organizat de Amphitrion.

Mickeys_Music_Festival_1

Dupa ce au uimit spectatorii din intreaga lume, in Disney Live! Mickey’s Music Festival, Mickey Mouse, Minnie Mouse si gasca lor de  prieteni, de la Donald Duck si Goofy, Aladdin, Jasmine si Genie, Woody, Buzz si Jessie din Toy Story pana la Mica Sirena, Ariel si Sebastian vor aduce pe scena Salii Palatului ritmuri pline de energie si o experienta de neuitat pentru intreaga familie.

Program Disney Live! - Mickey’s Music Festival

Cele sase spectacole Disney Live! - Mickey’s Music Festival vor avea loc la Sala Palatului, intre 22 si 26 aprilie 2015, dupa cum urmeaza: miercuri (22 aprilie) ora 19:00; joi (23 aprilie) ora 19:00; vineri (24 aprilie) ora 19:00; sambata (25 aprilie) ora 11:00 si ora 15:00; duminica (25 aprilie) ora 11:00.

Biletele pentru noua reprezentatie din data de 25 aprilie ora 15:00, vor fi disponibile incepand de miercuri, 11 martie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, si online pe www.myticket.ro, cu preturi pornind de la 75 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul