La Antipa, in spatele usilor inchise - Recorduri din lumea insectelor!

La Antipa, in spatele usilor inchise - Recorduri din lumea insectelor!

Conferinta: Recorduri in lumea insectelor

Prezinta Rodica SERAFIM

O prezentare a campionilor din lumea insectelor? De ce nu? Sa aflam care este cea mai mare, cea mai puternica, cea mai lunga, cea mai rapida, cea mai zgomotoasa, cea mai otravitoare, cea mai mortala insecta din lume!

Sa cunoastem care sunt insectele cele mai tolerante la temperaturi extreme, la salinitate ridicata, la deshidratare sau acelea care executa cea mai lunga migratie.

recorduri_in_lumea_insectelor

Printre insecte se numara multi maestri ai deghizarii, dar si cele mai luminoase organisme cunoscute. Specialistii descopera si descriu noi specii pentru stiinta, cu performante care le pot depasi pe cele ale speciilor deja cunoscute. Astfel, ordinea in care sunt clasati participantii la aceste "competitii" se poate schimba oricand. Pentru moment sa ii cunostem pe ocupantii primelor locuri pe podium.

Conferinta face parte din programul educational: "La Antipa, in spatele usilor inchise"

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulti – 15 lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul