Klorane Bebe lanseaza o formula noua pentru protectia naturala a pielii bebelusilor

/ / Modificat: 2016-11-23 16:38:03

Noua formula a produselor Klorane Bebe are acum la baza inovatia PhysioCalenduline®, ce actioneaza pentru intarirea sistemului natural de aparare al pielii bebelusului, care este sensibila, inca imatura si insuficient dezvoltata.

gammes bebe 3 physio calenduline v3

Urmarind conceptul de Cea mai buna protectie a pielii dupa cea a mamei si special pentru a-i oferi pielii protectie naturala si siguranta absoluta, formula creeaza efectul natural de “vernix caseosa” specific pielii nou-nascutilor, care actioneaza ca o bariera dermatologica, sustinându-i acesteia imunitatea innascuta.

Inovatia PhysioCalenduline®, patentata de Laboratoarele Klorane Bebe, are la baza 5 ani de cercetari si reprezinta o combinatie unica dintre Calendula officinalis - un ingredient activ si consacrat al Klorane Bebe extras din galbenele - si un amino acid natural esential specific pielii (Isoleucine), ambele cu rol esential de protectie.

Cu aceasta ocazie, KLORANE Bebe ofera 10 sfaturi utile de ingrijire, puse la dispozitie de catre medicul pediatru dr Ilinca Tranulis, special pentru a ajuta mamicile sa protejeze pielea bebelusilor in mod natural, zi de zi.

1. Pielea trebuie sa fie curata - transpiratia in combinatie cu praful pot irita pielea ducând la aparitia de eruptii cutanate.

2. Hidratarea pielii este necesara, dar produsul folosit ar trebui sa fie fluid, sa patrunda usor in tegument, sa nu astupe porii, sa lase pielea sa respire.

3. La nastere, pielea umana este complet nepregatita pentru mediul exterior. De aceea, este bine sa nu expunem deloc la soare copilul de pâna la 1 an, nici macar la soarele din timpul iernii. Dupa aceasta vârsta, se vor folosi creme cu protectie SPF 50+ chiar si pe timp rece, daca este soare afara.

4. In primele saptamâni de viata poate aparea descuamarea fiziologica a pielii bebelusului. Acesta este un proces normal, insa este nevoie de o igiena riguroasa in aceasta perioada, pentru a preveni infectiile.

5. Imbaierea este bine sa fie practicata abia dupa caderea cordonului ombilical pentru a permite vernixului protector sa se infiltreze cât mai bine in piele pâna când aceasta isi creeaza propriile mecanisme de autoaparare.

6. In primele zile de viata este ideal sa nu indepartam stratul de vernix de pe piele, ci sa-l masam usor in piele, intrucât acesta actioneaza ca o bariera naturala impotriva factorilor nocivi din mediul exterior.

7. Datorita capacitatii perceptive mari a pielii in primele luni de viata, este important ca temperatura din camera copilului sa fie mentinuta la un nivel constant, fara schimbari bruste.

8. La nastere, suprafata pielii este relativ neutra, insa in contact cu mediul inconjurator devine din ce in ce mai acida. De aceea, e indicat sa folosim produse de ingrijire cu un PH bazic, pentru a reechilibra aciditatea pielii.

9. Pentru a evita aparitia eritemului fesier (asa-zisa ”iritatie de scutec”) este absolut necesar sa nu intârziem in schimbarea scutecului bebelusului, având grija sa curatam si hidratam foarte bine locul de fiecare data.

10. Pentru a evita riscul de iritatii ale pielii cauzate de intoxicatii sau alergii alimentare, este necesar sa fim foarte atenti cu alimentatia bebelusului intarcat, dar mai ales cu cea a mamei care alapteaza, in perioada de alaptare exclusiva.

In gama Klorane Bebe, mamicile vor gasi urmatoarele produse esentiale pentru ingijirea nou-nascutilor:

Pret recomandat (RON):

- Klorane Bebe Gel Spumant delicat pentru par si corp cu PhysioCalenduline®, 500ml - 54 lei
- Klorane Bebe Apa micelara de curatare cu PhysioCalenduline®, 500ml - 69 lei
- Klorane Bebe Crema Hidratanta pentru fata si corp cu PhysioCalenduline®, 200ml - 54 lei
- Klorane Bebe Crema Hidratanta pentru fata si corp cu PhysioCalenduline®, 40ml - 39 lei 
- Klorane Bebe Gel Spumant delicat pentru par si corp cu PhysioCalenduline®, 200ml - 39 lei 

Taguri Piele bebelus Ingrijire piele bebelus

Citeste si despre