KIDEX, 31 mai - 3 iunie 2012, la ROMEXPO, in Pavilionul Central

Cel mai vesel targ pentru copii

Cel mai asteptat eveniment al verii pentru copii, KIDEX, isi va deschide portile in perioada 31 mai - 3 iunie 2012, la ROMEXPO, pentru una dintre cele mai dinamice si interactive editii adresata viitoarelor mamici, tinerilor parinti si bunicilor deopotriva.

kidex_baby

Organizatorii, ROMEXPO si Camerele de Comert si Industrie din Romania, au demarat deja campania de inscrieri, fiind invitate sa participe firme din tara si strainatate, din domeniile:

- Mobilier si decoratiuni pentru camera copilului

- Carucioare, scaune auto, leagane, premergatoare, centre de joaca, leagane,  biciclete, triciclete

- Biberoane, tetine, suzete, inele dentitie, canute, boluri

- Igiena si cosmetice pentru mamici si copii

- Imbracaminte, incaltaminte, accesorii pentru copii

- Articole vestimentare pentru gravide

- Jocuri si jucarii

- Alimente, medicamente, vitamine, suplimente nutritive

- Carti si presa pentru copii, reviste, muzica

- Gradinite, after-school

- Cultura, arta, sport, teatre si cluburi sportive pentru copii

- Servicii pentru copii si viitori parinti (agentii de baby-sitting, asigurari medicale, asigurari de studii, servicii bancare, clinici medicale private, centre de pregatire pentru nastere)

Editia din aceasta vara se va desfasura in Pavilionul Central (A) din cadrul Centrului Expozitional Romexpo si va oferi, asa cum v-am obisnuit, un program bogat de evenimente conexe din care nu vor lipsi: concursuri cu premii consistente, recitaluri, momente de balet, scenete de teatru, proiectii de film, spectacole inedite in interpretarea unor grupuri de copii, clovni si personaje de poveste, toate pentru mentinerea antrenului si a bunei dispozitii prilejuita de sarbatorirea Zilei Copilului. De asemenea, din program nu vor lipsi prezentarile de moda pentru copii si viitoarele mamici organizate de catre firmele expozante care vor lansa cu aceasta ocazie colectiile de vara.

KIDEX doreste sa vina in intampinarea nevoilor tinerelor familii cu copii prin prezentarea unei game variate de produse, articole si servicii, oferte promotionale, noutati in domeniu, tombole si concursuri cu premii intr-o ambianta potrivita si atractiva pentru toti cei ce doresc sa petreaca un sfarsit de saptamana agreabil, alaturi de cei mici.

Editia de vara se va desfasura, in aceeasi perioada cu TIBCO, Targul International pentru Bunuri de Larg Consum Bucuresti si Targul de produse traditionale IV.

www.expokidex.ro

KIDEX da tonul distractiei de vara!

31 mai - 3 iunie 2012, ROMEXPO – Pavilionul Central

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul