Juniori in restaurant, 6 octombrie

| | Modificat: 2013-10-03 00:00:00

In aceasta duminica, 6 octombrie, ora 9:30, dam startul noului curs practic "Juniori in afaceri", programul de educatie economica si antreprenoriat pentru copii intr-un cadru informal, cu aer istoric si specific romanesc, la Caru' cu Bere din Centrul Istoric al Bucurestiului.


Copiii vor avea ocazia sa joace rolul ospatarilor intr-un restaurant adevarat, cu ustensile, mijloace de prezentare adevarate, sub pregatirea si supravegherea profesionistilor din domeniu.
Asteptam 14 copii cu varsta intre 7 - 12 ani, care vor fi instruiti de dl. Ovidiu Murgeanu, Trainer Manager al restaurantelor City Grill Group, timp de 30 minute, iar ulterior vor fi indrumati de ospatari cu experienta sa preia comenzi si sa serveasca.

Afis_Juniori_Ospatari

Parintii sunt invitati sa le fie clienti celor mici, care ii vor intampina, vor prelua comenzile si ii vor servi. Fiecare copil va avea, pe rand, cate un rol in restaurant, astfel:

  • ospatari – 9 locuri (fete si baieti);
  • hostesse – 5 locuri (fete).

La final copiii vor manca impreuna, vor fi evaluati prin fise de impresii completate de clientii – parinti, vor desena note de plata pentru bacsis si diplome de participare din partea echipei NextSteve Group. Bacsisul micilor osptari si hostesse se va imparti in mod egal tuturor copiilor, la final.


Experienta activitatii are rolul de a antrena abilitatile de comunicare si de prezentare ale copiilor, si cresterea increderii in sine si a autonomiei in invatare.

Informatii pentru parinti:


Activitatea copiilor va fi supravegheata de echipa NextSteve si coordonata de echipa restaurantului Caru' cu Bere.

Program:

9:30 – 10:00 – Instruire
10:00 – 10:45 – Primire si servire
11:00 – 12:00 – Masa si premiere

Bilete de participare:

Varianta 1: 80 lei/1 copil (masa, sort alb personalizat, diploma, poze)
Varianta 2: 150 lei/2 copii  (masa, sort alb personalizat, diploma, poze)
Varianta 3: 220 lei/3 copii  (masa, sort alb personalizat, diploma, poze)
Varianta 4: 45 lei (pentru copiii care au participat la editiile trecute si au deja propriul sort personalizat)


Numar de participanti: 14 copii.

Inscrierea se face prin completarea acestui FORMULAR, in limita locurilor disponibile pana la data de 5  octombrie, ora 14:00. Dupa inscriere, parintii primesc pe email un Ghid detaliat al activitatilor.


Cursul practic din aceasta duminica deschide programul Academiei "Juniori in afaceri", ce va incepe pe data de 20 octombrie.


Academia "Juniori in afaceri" este cel mai complex si dinamic program de dezvoltare personala si de antrenare a spiritului antreprenorial pentru copiii cu varsta intre 8 – 11 ani. Activitatile vor fi construite si personalizate pe nevoile grupului si vor cuprinde 3 activitati/ luna (sambata sau duminica).


Dupa inscrierea in Academie, copiii, parintii si trainerul (dupa primul curs) vor completa un chestionar - test initial de evaluare a competentelor si abilitatilor copiilor, "Spider Evaluation", iar pe durata intregului an de activitati se vor efectua 3 chestionare - test Spider, incluse in programul de lucru.


Inscrierile in programul Academiei incep pe data de 8 octombrie, dupa afisarea pe site a celor 3 module de lucru.


Juniori in afaceri este cel mai inovator program pentru copiii din Romania ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzarea practica a unor produse create de cei mici in echipe. Pana in prezent au avut loc 17 editii in 5 orase din Romania: Bucuresti, Bacau, Brasov, Iasi, Constanta, Targu Mures si au participat peste 400 de copii cu varsta intre 5-13 ani, care si-au aratat interesul pentru arta culinara. De aceea, vrem sa cunoasca ce inseamna activitatea si efortul dintr-un restaurant.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA