Juniori in afaceri la Brasov

Sambata, 2 martie, intre orele 13:00 - 17:00, are loc prima editie a programului de educatie economica si antreprenoriat "Juniori in afaceri", dedicat copiilor intre 8 – 13 ani, in Eliana mall din Brasov! 

"Juniori in afaceri" este cel mai inovator program pentru copiii din Romania ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzare practica a unor produse create in echipe.

juniori-afaceri

In anul 2012 s-au realizat 11 editii in Bucuresti, Bacau, Constanta si Iasi, unde au participat in total 220 de copii cu varsta intre 7 - 13 ani, si unde copiii au realizat aproximativ 4200 lei "bani de buzunar" si au donat aproximativ 200 lei. 

In Bucuresti si Bacau programul are loc lunar din luna ianuarie 2013.

Programul apropie copiii de ceea ce inseamna responsabilitatea cheltuielilor, obtinerea unor venituri proprii, dar si intelegerea unor principii economice simple prin jocuri si activitati amuzante.

"Juniori in afaceri" este construit pe doua principii de baza:

1. Dezvoltarea personala si a abilitatilor de comunicare - copiii sunt implicati in jocuri de prezentare, creativitate si lucru in echipa.

2. Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale  si intelegerea principiilor economice - dupa cateva jocuri de calcul sau analiza, copiii sunt impartiti in echipe si stabilesc de comun acord ce produse vor vinde. Primesc un buget supriza din care cumpara diverse materiale pentru a realiza produse proprii. Dupa cumparaturi, realizeaza un afis de promovare si isi pregatesc produsele. Au la dispozitie o ora sa convinga clientii si sa isi vanda produsele realizate de ei. Profitul obtinut este impartit in mod egal membrilor echipelor.

In acest an, programul le va aduce noi provocari copiilor la fiecare editie. Pe langa activitatile punctuale, la fiecare intalnire echipele au cate o noua sarcina, precum un client misterios care ii va antrena in negocieri sau vor prelua o companie cu produse pe stoc pe care vor trebui sa le vanda.

Numarul de participanti este de 16 copii/ editie. 

Biletul de participare este 70 lei/participant/ editie. In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru crearea de produse si targ, gustari, diploma de participare, Ghidul parintelui. Pe toata durata proiectului toti copiii poarta tricouri personalizate cu sigla "Juniori in afaceri".

Inscrierea copiilor in program se realizeaza la grow@nextsteve.ro sau telefonic 0746.042.033, pana pe data de 1 martie, ora 12.00.

Dupa inscriere, parintii vor primi "Juniori in afaceri - Ghidul parintelui", un material cu informatii organizatorice, iar dupa program, parintii primesc un nou material "Juniori in afaceri - Ghidul activitatilor", un material cu informatii despre rolul activitatilor si sfaturi pentru sustinerea lor.

Imagini si filmari de la celelalte editii gasiti in pagina: http://www.nextsteve.ro/galerie/.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul