Juniori in afaceri la Arena Mall din Bacau

| | Modificat: 2013-01-23 00:00:00

Pe 10 februarie, orele 10:00 - 14:00, reincepe programul "Juniori in afaceri", dedicat copiilor intre 8 – 13 ani, in magazinul Arena Mall din Bacau!

"Juniori in afaceri" este cel mai inovator program pentru copiii din Romania ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzare practica a unor produse create in echipe.

next-steve-juniori

In anul 2012 s-au realizat 10 editii in Bucuresti, Bacau, Constanta si Iasi, unde au participat in total 198 copii cu varsta intre 7 - 13 ani, si unde copiii au realizat aproximativ 3800 lei "bani de buzunar" si au donat aproximativ 200 lei.

In anul 2013, programul va continua sa ii apropie pe copii de ceea ce inseamna responsabilitatea cheltuielilor, obtinerea unor venituri proprii, dar si intelegerea unor principii economice simple prin jocuri si activitati amuzante.

"Juniori in afaceri" este construit pe doua principii de baza:

1. Dezvoltarea personala si a abilitatilor de comunicare - copiii sunt implicati in jocuri de prezentare, creativitate si lucru in echipa.

2. Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si intelegerea principiilor economice - dupa cateva jocuri de calcul sau analiza, copiii sunt impartiti in echipe si stabilesc de comun acord ce produse vor vinde. Primesc un buget supriza din care cumpara diverse materiale pentru a realiza produse proprii. Dupa cumparaturi, realizeaza un afis de promovare si isi pregatesc produsele. Au la dispozitie o ora sa convinga clientii si sa isi vanda produsele realizate de ei. 80% din profit este impartit in mod egal membrilor echipelor, iar 20% din profit este donat catre un ONG local.

In acest an, programul le va aduce noi provocari copiilor la fiecare editie. Pe langa activitatile punctuale, la fiecare intalnire echipele vor avea cate o noua sarcina, precum un client misterios care ii va antrena in negocieri sau vor prelua o companie cu produse pe stoc pe care vor trebui sa le vanda. Dupa inscriere, parintii vor primi mai multe detalii despre activitatile copiilor din program.

Temele editiilor "Juniori in afaceri" din perioada ianuarie - mai:

1. 10.02 - Cercetare de piata

2. 17.03 - Negociere

3. 14.04 - Vanzare produs surpriza

4. 12.05 - Concurenta

5. 09.06 - Surpriza!

Impresiile copiilor: 

"Am avut un pic emotii la inceput, credeam ca o sa stam ca la scoala, dar cand am vazut ca avem voie sa vorbim intre noi si sa punem intrebari mi-au trecut emotiile", Robert, 7 ani

"Mi-a placut mult ca am castigat bani, bani pe care nu prea imi vine sa-i cheltui asa usor", Tudor, 12 ani

Programul se desfasoara in intervalul orar 10:00 – 14:00. Numarul de participanti este de 16 copii/ editie. Biletul de participare este 50 lei/participant/ editie. Parintii care doresc se pot inscrie si pentru editiile anuntate.

In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diploma de participare, Ghidul parintelui.

Inscrierea copiilor in program se realizeaza la grow@nextsteve.ro/ 0746.042.033, 0742.14.12.84, pana pe data de 05 ianuarie, ora 15.00.

Dupa inscriere, parintii vor primi "Juniori in afaceri - Ghidul parintelui", un material cu informatii organizatorice, iar dupa program, parintii primesc un nou material "Juniori in afaceri - Ghidul activitatilor", un material cu informatii despre rolul activitatilor si sfaturi pentru sustinerea lor.

Imagini si filmari de la celelalte editii gasiti pe nextsteve.ro/galerie.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri