Jacadi Paris, pentru prima data in Romania!

/ / Modificat: 2014-03-28
Jacadi Paris, pentru prima data in Romania!

Numeroase vedete, alaturi de copiii lor, au participat joi, 27 martie 2014, la evenimentul de deschidere oficiala a primului magazin Jacadi pe piata de retail din Romania.

Shopping-ul imbinat perfect cu buna dispozitie, magicieni, atelierele de creatie si desen combinate cu miresmele imbietoare ale Ciocolateriei si Patiseriei Frantuzesti Cade au creat o atmosfera ce a purtat invitatii pe cararile copilariei, transformand magazinul Jacadi in locatia preferata de distractie a celor mici.

Printre invitatii prezenti la eveniment, alaturi de juniori, s-au numarat: Marcel Pavel, Cristina Rus, Roxana Iliescu, Eli Laslean, Oana Mizil, Roxana Voloseniuc, Domnica Margescu si multi alti reprezentati ai lumii mondene.

Despre Jacadi


Jacadi, brand frantuzesc high-end de imbracaminte si accesorii pentru copii, impresioneaza prin produsele din ţesaturi deosebite, cu imprimeuri unice precum The Liberty, The Stripe si The Gingham Plaid, în culori vii şi detalii atent finisate, concretizate în colectii inspirate din garderoba atemporala frantuzeasca si reinterpretate cu o amprenta moderna, pentru copii cu varste intre 0 si 12 ani.

Brandul va va incanta cu armonia coloristica, eleganta si rafinamentul reunite in tinute esentiale, confortabile si usor de asortat, tinute pentru momente deosebite si articole ce devin cadoul "must-have" in celebrarea nasterii unui copil.

Renumit in moda de copii traditional frantuzeasca, prezent in peste 35 de tari si in mai mult de 270 de locatii, Jacadi este prezent si in Romania incepand din 8 martie 2014, in Promenada in Floreasca City, la parter, fiind primit cu entuziasm de catre cunoscatorii brand-ului si cucarindu-i pe loc pe cei mai putin familiarizati.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Magazine bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre