Iron Man si Captain America isi dau intalnire cu fanii din Romania

/ / Modificat: 2016-04-06 18:00:42

Astfel, vizita celor doi pregateste lansarea superproductiei Capitan America - Razboi Civil, film care va fi lansat pe 6 mai, in toate cinematografele din tara. 

Fanii Marvel sunt aşteptaţi in intervalul 15.00 - 20.30, in zona special amenjata din Sun Plaza, la etajul 1. Cei mici, dar si cei mari, au şansa exclusiva de a urca pe scena si a se fotografia alaturi de celebrii supereroi Marvel.

marvel_eroi

Copiii vor putea explora si mai bine universul celor doi supereroi, exersandu-si creativitatea in zona foto sustinuta de HP, in zona de colorat pregatita de Editura Litera Mica sau alaturi de un artist plastic talentat. 

O alta surpriza este noul joc LEGO MARVEL’s Avengers pe care copiii il vor putea testa cu aceasta ocazie, dar şi jucariile inedite Marvel, de la Hasbro. Participantii vor avea parte de multe surprize şi premii, pe tot parcursul evenimentului prezentat de talentatul actor Teodor Ghita.

"Alaturi de supereroi, vom transforma ziua de sambata, 9 aprilie, intr-una a bucuriei pentru toti copiii si parintii care vor veni la Sun Plaza. Cumva, in fiecare dintre noi se afla cate un erou. Iron Man si Captain America sunt primii invitati dintr-un lung sir de evenimente pe care le-am pregatit pentru acest an", au adaugat reprezentantii Sun Plaza.

In noua premiera Marvel, Iron Man (rol interpretat de Robert Downey Jr.) si Captain America (Chris Evans) sunt in tabere diferite. In timp ce primul sustine aplicarea unei noi legi, care le deconspira identitatea, al doilea se razvrateste.

Surpriza pregatita spectatorilor acestui film este ca vor avea ocazia sa il revada si pe Spider Man, invitat de onoare in acest film.

Citeste si despre