Invitam copiii la Promenada si ii rasfatam cu ateliere creative, show-uri de dans si face-painting


Invitam copiii la Promenada si ii rasfatam cu ateliere creative, show-uri de dans si face-painting

ProgramSambata, 22 februarie, etaj 1

17:00 - 19:00 - Face-painting si baloane modelate.

Atelier de bratari ornate. Show de dans MondoDance. MC

Duminica, 23 februarie, etaj 1

17:00 - 19:00 - face-painting si baloane modelate.

Atelier de confectionare si decorare masti de carnaval. Show de dans Contrapunct. MC

Adresa: mall Promenada, in Calea Floreasca 246B (metrou Aurel Vlaicu). Accesul in spatiul de distractie Contrapunct este gratuit.

Sambata si duminica rasfatam copiii la mall Promenada! Ii invatam sa isi confectioneze bratari si masti de carnaval la atelierele Contrapunct si ii pictam pe fata.

PROMENADA_evenimente_Contrapunct_22_23februarie


Distractia este garantata, mai ales ca vor dansa cu profesionistii MondoDance pe muzica selectata special pentru ei de un MC si vor primi baloane multicolore, modelate.

Infiintat in anul 2004, Contrapunct isi dedica activitatea copiilor cu ateliere de pregatire si impresariat. Festivalul national de interpretare pentru copii si adolescenti Contrapunct Talent Fest, organizat anual, a implinit 8 ani in 2013. in decembrie 2012 a avut loc premiera muzicalului Maria (regia Brenda Petre), in colaborare cu Opera Comica pentru Copii, reluat in stagiunea iunie - iulie 2013. Din anul 2008, clubul Contrapunct functioneaza si ca agentie de impresariat, cu colaborari in filme artistice si seriale tv.

Cu peste 10 ani de experienta si performanta in dans, echipa MondoDance se ghideaza dupa un singur principiu: "Performanta in dans - performanta in viata". Pentru ca dansul inseamna bucurie, veselie, atitudine si optimism, ei invita pe toata lumea la dans. Programul artistic prezentat de scoala MondoDance este alcatuit din dansuri moderne, majorete, country, latino, twist si lirice.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul