Invita-ti prietenii in Clubul parintilor relaxati, cu copii destepti!

/ / Modificat: 2012-07-18
Invita-ti prietenii in Clubul parintilor relaxati, cu copii destepti!

Centrul FasTracKids 3 – Barbu Vacarescu anunta lansarea campaniei de vara, prima din cadrul Clubului parintilor relaxati, cu copii destepti, in care copiii inscrisi au ocazia sa se bucure de programul special de vara Summer Camps impreuna cu prietenii lor. Fiecare parinte primeste o reducere de 5% pentru fiecare copil inscris in program. Reducerea se aplica pentru totii copiii din acelasi grup de prieteni si se cumuleaza. Astfel, pentru 3 copii inscrisi, toti parintii beneficiaza de o reducere de 15%. De asemenea fiecare parinte beneficiaza in plus de 5% reducere suplimentara pentru fiecare tema cumparata, incepand de la minim 2 teme. Reducerea totala de care poate beneficia un parinte este limitata la un maxim de 40%.

Programul educativ-distractiv in varianta full day, dedicat copiilor intre 3-8 ani, cuprinde cel mai divers "cocktail" de activitati de care se pot bucura cei mici in zilele caniculare ale verii: cursuri de vara FasTracKids, tenis, inot, dans, limbi straine cu instructor asistent nativ. Pentru ca distractia sa fie si mai mare, copiii sunt asteptati sa vina impreuna cu grupul de prieteni.

Programele de vara isi propun sa ofere copiilor prilejul de a veni la FasTracKids doar in acele saptamani in care nu sunt plecati din Bucuresti, beneficiind astfel de lectiile amuzante si cu aer de vacanta.

In acest fel, copilul tau va avea parte de activitati recreative si distractive, care insa nu-i vor lasa mintea sa intre in vacanta.

Care sunt temele Summer Camp FasTracKids?

In functie de saptamana sau saptamanile in care copilul tau se afla in Bucuresti, va putea participa la una sau mai multe dintre temele propuse de FasTracKids:

1. Dr. Dino si Lumea Dinozaurilor

2. Corpul uman – un miracol

3. Gata de calatorie 1

4. Gata de calatorie 2

1. Dr. Dino il va insoti pe copilul tau intr-o calatorie in lumea dinozaurilor. Alaturi de colegii de grupa, va lucra timp de 5 zile, cate 3 ore/zi la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. In ultima zi, tu vei fi invitat in calitate de vizitator in acest muzeu. Ghid iti va fi chiar copilul tau!

Ziua 1 – Ce este si cu ce se ocupa un paleontolog?

Ziua 2 – Perioada Triasica

Ziua 3 – Taramul soparlelor… mari

Ziua 4 – Perioada Cretacica

Ziua 5 – Cum au fost descoperiti dinozaurii?

2. Samantha si Sam il vor ajuta pe copilul tau sa-si descopere propriul corp. Dupa 5 zile petrecute in compania colegilor, copilul tau va sti si intelege mult mai multe despre functiile organismului uman si isi va insusi deprinderi de viata sanatoasa. Ultima zi o dedicam in totalitate igienei.

Ziua 1 – Corpul uman este un mecanism uimitor

Ziua 2 – Muschii si oasele dau forma corpului nostru

Ziua 3 – Organele interne lucreaza impreuna

Ziua 4 – Hrana si sportul ne mentin sanatosi

Ziua 5 – Cum trebuie sa am grija de corpul meu?

3. Extraterestrul Zork vrea sa afle mai multe despre noi, pamantenii. Alaturi de copii, el va calatori timp de 5 zile in jurul lumii pentru a descoperi felul in care arata si se comporta oamenii. Copiii vor descoperi alaturi de el ce ne aseamana si ce ne diferentiaza de alti oameni de pe planeta PAMANT.

Ziua 1 – Cum ne pregatim pentru o calatorie?

Ziua 2 – Australia si australienii

Ziua 3 – Mexic si Mexico City

Ziua 4 – China si India

Ziua 5 – Sa calatorim in jurul Pamantului

4. Azora, cea mai buna prietena a nazdravanului Zork, vine si ea printre pamanteni pentru a-i cunoaste mai bine. In cele 5 zile petrecute alaturi de copiii de la FasTracKids, vor calatori impreuna in alte 4 tari interesante pentru a le descoperi cultura si obiceiurile. Fiti gata de imbarcare pentru o noua calatorie in jurul lumii!

Ziua 1 – Italia – tara Renasterii

Ziua 2 – Sport, muzica si dans in Brazilia

Ziua 3 – Misterele piramidelor din Egipt

Ziua 4 – SUA – o tara moderna

Ziua 5 – Vinerea distractiva

Care este programul unei zile de Summer Camp full day?

Programul Summer Camp full day (08:45-17:30) cuprinde:

  • mic dejun bio;
  • 1 sport/zi (inot x 2 zile in cadrul World Class Fabrica de Glucoza, tenis x 2 zile si dans distractiv x 1 zi) dimineata (la sport copiii sunt insotiti de instructorii centrului, transport cu autocar);
  • gustarea de dimineata (fructul zilei);
  • FTK English cu profesor asistent nativ 1 ora/zi;
  • masa de pranz;
  • pentru 3-8 ani: FTK Summer Camp 3ore/zi (in limbile romana sau engleza sau germana);
  • gustarea de dupa-amiaza. 

Pret de lista: 200 Euro pentru varianta full-day, pe saptamana

Contact

Zona: Barbu Vacarescu – Floreasca

Str. Gheorghe Titeica 182 A, Sector 2, Bucuresti

Tel.: 021 / 230 84 63

Mail: bucuresti3@ftk.ro

Programul a inceput pe 18 iunie. Copiii pot fi inscrisi oricand, fie doar pe cate o saptamana, fie pe mai multe, pana la finalul programului, pe 7 septembrie.

"Baza" activitatilor este sediul Centrului FasTracKids 3. De aici, ei sunt transportati cu un autobuz special, astfel:

  • pentru inot, la World Class Fabrica de Glucoza
  • pentru tenis, in cadrul Complexului Studentesc Tei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre