Invata sa daruiesti!

Alaturi de Gradinita Bambi si Scoala Step by Step

In apropierea sarbatorilor pascale, copiii de la Gradinita Bambi si Scoala Step by Step te invita la generozitate. Ei au pregatit obiecte decorative potrivite pentru cadouri de Paste pe care le poti cumpara si au stabilit in detaliu programul pentru un weekend creativ de Florii, in care te vor invata sa daruiesti, in beneficiul Asociatiei Invingem Autismul.

invata-sa-daruiesti

Vino cu copilul tau alaturi de noi, pe 27-28 aprilie, intre orele 11:00 – 20:00, in Mall Vitan Bucuresti, pentru a participa la ateliere de creatie si pentru a te bucura de spectacole si momente emotionante in cadrul campaniei "Invata sa daruiesti!".

Sambata, copiii au pregatit ateliere Fastrackids, de arte plastice, partide de sah si diferite jocuri, precum si spectacole interactive. Duminica, cei interesati pot participa la Carnavalul florilor sau Carnavalul personajelor din povesti, la Spectacole cu teatru de umbre si clasice, jocuri, variate ateliere de creatie si de modelism.

Contravaloarea obiectelor create si vandute de copii, precum si sumele donate in urma participarii la spectacole si ateliere vor ajunge la Asociatia Invingem Autismul, pentru sustinerea activitatii Centrului Multidisciplinar de Interventie pentru Autism. In acest centru isi desfasoara activitatea 12 copii pentru interventie specializata individuala si 20 de copii pentru interventie de grup.

Pentru donatii suplimentare: RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, deschis la Raiffeisen Unirii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul