Invata sa ai un copil sanatos! 30 noiembrie 2013

IngrijireaCopilului.ro alaturi de Dr. Ana Culcer, medic primar pediatru, invita parintii, sambata, 30 noiembrie 2013, orele 10:00-12:00, la Palatul National al Copiilor, sala mica la evenimentul medical gratuit: "Invata sa ai un copil sanatos!"

invata-sa-ai-un-copil-sanatos

In cadrul acestei intalniri se vor dezbate doua teme de interes: "Problemele digestive la copii", tema sustinuta de Dr. Ana Culcer si "Probleme stomatologice - solutii ortodontice", tema sustinuta de Dr. Marinela Ciocotisan, medic stomatolog - specialist ortodont.

Partea a doua a evenimentului beneficiaza de sesiunea de intrebari din partea participantilor si raspunsuri din partea specialistilor invitati cu sfaturi si solutii privind starea de sanatate a celor mici.

Intrarea este gratuita, dar se face doar pe baza unei confirmari la adresa de email: mariusc@ingrijireacopilului.ro sau la numerele de telefon 0728.985.797 / 0769.058.760.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA