Intoarcerea la scoala, inceputul unei noi pasiuni pentru copilul tau

Balet sau street dance?  Arte martiale sau echitatie? In fiecare an, parintii se confrunta cu multe intrebari in incercarea de a ghida cat mai bine activitatea extracuriculara a copilului lor. Baneasa Shopping City si Feeria ii invita pe acestia impreuna cu copiii lor intre 7 si 16 septembrie sa descopere cele mai interesante programe after-school.

Timp de zece zile, intre 7 si 16 septembrie, copiii se vor bucura de activitati interactive desfasurate in zone dedicate din  Baneasa Shopping City si Feeria, in timp ce parintii vor putea obtine de la cluburile participante toate informatiile necesare dezvoltarii unui program after-school complet si pe placul copilului lor.

Una dintre surprizele pregatite pentru copii in perioada 13 - 16 septembrie este zona de echitatie, amenajata in parcarea Baneasa Shopping City in colaborare cu reprezentantii clubului Equestria. Antrenorii ii vor ghida in universul de poveste al cailor, dezvaluindu-le pas cu pas experienta echitatiei


 

In interior, vizitatorii vor descoperi noi zone dedicate activitatilor extracuriculare:

Zona IQ, dedicata inteligentei, va fi gazduita de Cristian Leana, specialistul in cubul Rubik care a uimit publicul la Romanii au Talent, alaturi de reprezentantii SpeedCubing , singura comunitate a pasionatilor de cub Rubik din tara noastra. Acestia vor face demonstratii uimitoare, asigurand totodata si indrumarea micutilor care vor sa afle mai multe despre tehnicile de rezolvare.

 

Pictura, origami si desensunt activitatile pregatite cu atentie de clubul Myka Kids in Art Zone.


 

In zona de dans, profesionistii de la Moty Dance School ii asteapta pe toti cei talentati pentru a descoperi stilul care li se potriveste.  Street dance, vals, latino sunt doar cateva dintre dansurile ce vor putea fi explorate.  Pentru week-end Moty Dance School a pregatit show-uri demonstrative si coregrafii speciale foarte usor de invatat.

Micutii cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani sunt asteptati in Feeria in Zona de jocuri interactive. X si 0 si Bazele stiintei sunt doar cateva dintre activitatile pregatite pentru ei.

Programul special se va desfasura in timpul saptamanii, in intervalul 18:00 - 20:00 si in weekend intre orele 13:00 si 20:00, in toate zonele dedicate intoarcerii copiilor la scoala. Pentru mai multe detalii vizitati www.baneasashoppingcity.ro si facebook.com/BaneasaShoppingCity.  

Va asteptam la Baneasa Shopping City sa descoperiti noua pasiune a copilului vostru!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Dans copii Activitati extracurriculare

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:


Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul