Intalnirea de sambata dimineata cu Scooby Doo si Daphne

Sambata, 21 aprilie 2012, de la ora 11.00, trupa Zurli va invita sa petreceti frumos si eficient timpul liber impreuna cu copiii, in Mayateka, locul lor de distractie. Isi vor face aparitia cele doua personaje simpatice Scooby Doo si Dapney!

scoobydoo_daphney

Cei mici vor avea 2 ore in care vor imbina miscarea cu dansul si se vor distra foarte bine, iar adultii isi vor putea bea linistiti cafeaua sau vor putea participa impreuna cu copiii lor la activitatile copiilor.
 
Jocurile pe care ScoobyDoo si Dapney le fac impreuna cu copiii sunt extrem de usor de executat de copii, cantecelele si dansurile sunt antrenante iar formulele de salut si expresiile care ii caracterizeaza sunt cunoscute de aproape toti copii.


Intalnirea de sambata dimineata cu ScoobyDoo si Dapney este in acelasi stil Zurli: cu animatie prietenoasa, cu super atmosfera si cu un program in care implicam pe toata lumea prezenta !!

Toata lumea se picteaza pe fata, se distreaza si la final toti copiii primesc  bomboane din partea personajului preferat.
 
Cand si unde?


Intalnirea are loc sambata, 21 aprilie 2012 la Mayateka, de la ora 11.00 – Str. Nerva Traian nr. 27-33.


Pretul unui bilet este de 20 ron/persoana.


Rezervarile se fac la telefon: 0728.295.872. Locurile sunt limitate!!!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Evenimente parinti Joaca

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul