Intalnirea de Duminica, Hiperparazitismul sau, altfel spus, parazitii parazitilor

| | Modificat: 2012-10-25 00:00:00

Intalnirea de Duminica, Hiperparazitismul sau, altfel spus, parazitii parazitilor

Intalnirea_de_Duminica

Duminica, 28 Octombrie, incepand cu orele 11:00, asteptam toti curiosii, elevi si adulti, la cea de-a doua conferinta din cadrul cunoscutului program anual, interactiv si interdisciplinar "Intalnirea de Duminica". Cea de a VIII - a editie a programului continua cu invitatia dr. Costica Adam - specialist la "Antipa" - de a descoperi "parazitii parazitilor si fenomenul de hiperparazitism".


Despre hiperparazitii, cine sunt, ce sunt, cat sunt de mari sau mici, veti afla numai participand la conferinta de Duminica, conceputa sub forma unei prezentari accesibile si bogat ilustrata.

Intalnirea_de_Duminica program

Pentru copiii participanti, conferentiarul si organizatorii au pregatit surprize si o serie de reviste stiintifice care vor fi acordate ca premii. Conferinta se va incheia, asa cum ne-am obisnuit deja, cu "tema pentru acasa"; toate lucrarile copiilor vor fi expuse la finele ciclului de conferinte (2013) in expozitia temporara "Gala Intalnirilor de duminica".

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 50 de locuri la telefon: 021.312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro

Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi si studenti – 5 RON, pensionari – 10 RON, adulti – 20 RON.

Detalii: www.antipa.ro si pe pagina de Facebook a Muzeului Antipa

Informatii suplimentare despre programe educatie: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro, 0723.149.694

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muzee copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA