Intalnire cu Dodi si Roni: Vulturi si acvile: stapanitorii cerului


Intalnire cu Dodi si Roni: Vulturi si acvile: stapanitorii cerului

16 februarie, ora 11.00

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si Uninvented Kids, partea mai mica si mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, continua conferintele pentru copii (prescolari si scolari), sustinute de catre cercetatorii Muzeului si papusile de tip "Muppets".

intalnire_dodi_roni_vulturi_acvile
Interactive, pline de intrebari si raspunsuri surprinzatoare, bogate in informatii accesibile, fixate in memoria participantilor prin dialog cu papusile, originalele conferinte ii vor purta pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pamantului.

Duminica, 16 Februarie 2014, incepand cu ora 11:00, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita toti prescolarii si scolarii mici la o conferinta inedita, dedicata vulturilor si acvilelor si plina de surprize frumoase.

Conferinta, intitulata "Vulturi si acvile: stapanitorii cerului", reprezinta, de fapt, un dialog activ intre copiii prezenti in sala si George stefan Nazareanu, si cei doi asistenti ai sai, Dodi si Roni. Dodi este un urs polar caruia ii da viata Ana-Maria Cucuta, iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ramona Vornicu, reprezentanta a Uninvented Theatre. Dupa o calatorie de doi ani prin habitatele Terrei, neinfricatii "exploratori" Dodi si Roni se intorc pentru a impartasi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor si a animalelor. Simpaticul ursulet Dodi si vorbaretul lui prieten, Roni, ii asteapta pe copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani la o intalnire cu George, vulturii si acvilele.

UNINVENTED THEATRE cauta permanent sa dezvolte noi formule de expresie artistica. Abordand metode inovative de cercetare, Uninvented Theatre creaza un cadru pentru artistii dornici sa descopere noi posibilitati creative sustinand astfel dezvoltarea profesionala a partenerilor si a artistilor implicati in proiectele companiei.

In preselectiile emisiunii "Romanii au talent" si in semifinala, Uninvented Theatre a impresionat prin reprezentatiile artistice originale, momente definitorii care au castigat aprecierea unanima a juriului si simpatia a sute de mii de romani. "Simpli creatori de emotii", membrii Uninvented Theatre cuceresc audienta prin expresivitatea actelor artistice si prin mesajele puternice transmise.

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro. Participarea la eveniment se face pe baza de bilet: 10 ron/copil si 20 ron/adult.

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul