Intalnire cu Dodi si Roni - Migratia pasarilor

| | Modificat: 2014-04-02 15:43:26

Intalnire cu Dodi si Roni - Migratia pasarilor

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si Uninvented Kids, partea mai mica si mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, continua conferintele pentru copii (prescolari si scolari), sustinute de catre cercetatorii Muzeului si papusile de tip "Muppets".

migratia_pasarilor

Interactive, pline de intrebari si raspunsuri surprinzatoare, bogate in informatii accesibile, fixate in memoria participantilor prin dialog cu papusile, originalele conferinte ii vor purta pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pamantului.


Duminica, 6 Aprilie 2014, incepand cu ora 11.00, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” invita toti prescolarii si scolarii mici la o conferinta inedita, in care veti afla cum se comporta pasarile migratoare in decursul unui an!

De ce migreaza pasarile?


Principalele motive ale migrarii pasarilor sunt: oferta de hrana variata cu anotimpurile, cautarea celui mai potrivit loc pentru cuibarit, fuga din fata inamicilor naturali si evitarea suprapopularii. Durata si distanta parcursa cu ocazia migrarii este insa diferita. La conferinta, veti afla unde si de ce vor migra pasarile in diferite parti ale globului, cum se orienteaza in teritoriu, care sunt comportamentele antemigrationale etc.Conferinta, intitulata "Migratia pasarilor", reprezinta, de fapt, un dialog activ intre copiii prezenti in sala si George stefan Nazareanu, si cei doi asistenti ai sai, Dodi si Roni. Dodi este un urs polar caruia ii da viata Ana-Maria Cucuta, iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ramona Vornicu, reprezentanta a Uninvented Theatre.

Dupa o calatorie de doi ani prin habitatele Terrei, neinfricatii „exploratori” Dodi si Roni se intorc pentru a impartasi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor si a animalelor. Simpaticul ursulet Dodi si vorbaretul lui prieten, Roni, ii asteapta pe copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 ani la o intalnire cu George, vulturii si acvilele.

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro. Participarea la eveniment se face pe baza de bilet: 10 ron/copil si 20 ron/adult.

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Conferinte pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA