Intalnire cu Dodi si Roni: Corbul, profetul inaripat

| | Modificat: 2014-01-10 00:00:00

Intalnire cu Dodi si Roni: Corbul, profetul inaripat

19 Ianuarie 2014, ora 11.00

Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa” si Uninvented Kids, partea mai mica si mai zglobie a companiei Uninvented Theatre, continua conferintele pentru copii (prescolari si scolari), sustinute de catre cercetatorii Muzeului si papusile de tip "Muppets".

Interactive, pline de intrebari si raspunsuri surprinzatoare, bogate in informatii accesibile, fixate in memoria participantilor prin dialog cu papusile, originalele conferinte ii vor purta pe copii prin fascinanta biodiversitate a Pamantului.

intalnire_dodi_roni_antipa_ianuarie_2014


Duminica, 19 Ianuarie 2014, incepand cu ora 11:00, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita toti prescolarii si scolarii mici la o conferinta inedita, plina de surprize frumoase, dedicata unei pasari deosebite, corbul.

Conferinta, intitulata "Corbul, profetul inaripat". reprezinta, de fapt, un dialog activ intre copiii prezenti in sala si Marina Bliderisanu, muzeograf, si cei doi asistenti ai sai, Dodi si Roni. Dodi este un urs polar caruia ii da viata Ana-Maria Cucuta, iar Roni este prietenul sau vorbaret, insufletit de Ramona Vornicu, reprezentanta a Uninvented Theatre.

Dupa o calatorie de doi ani prin habitatele Terrei, neinfricatii „exploratori” Dodi si Roni se intorc pentru a impartasi copiilor descoperirile lor extraordinare din lumea plantelor si a animalelor. Simpaticul ursulet Dodi si vorbaretul lui prieten, Roni, ii asteapta pe copiii cu varste cuprinse intre 4 si 10 la o intalnire cu Marina si Corbul, profetul inaripat.

Temut, dispretuit, ironizat, sarbatorit, adorat, corbul este considerat unul dintre cele mai inteligente animale. Fabulele si legendele despre corb sunt captivante si pline de talc, uneori, chiar stiintific.

UNINVENTED THEATRE cauta permanent sa dezvolte noi formule de expresie artistica. Abordand metode inovative de cercetare, Uninvented Theatre creaza un cadru pentru artistii dornici sa descopere noi posibilitati creative sustinand astfel dezvoltarea profesionala a partenerilor si a artistilor implicati in proiectele companiei.

In preselectiile emisiunii "Romanii au talent" si in semifinala, Uninvented Theatre a impresionat prin reprezentatiile artistice originale, momente definitorii care au castigat aprecierea unanima a juriului si simpatia a sute de mii de romani. "Simpli creatori de emotii", membrii Uninvented Theatre cuceresc audienta prin expresivitatea actelor artistice si prin mesajele puternice transmise.

Inscrierea participantilor se poate face in limita a 70 de locuri la telefon: 021.305.60.31 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro. Participarea la eveniment se face pe baza de bilet: 10 ron/copil si 20 ron/adult.

Informatii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, e-mail: auroras@antipa.ro


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA