Inscrie-te la Webinar Time Management, eveniment marca Work at Home Moms

/ / Modificat: 2017-05-02
Inscrie-te la Webinar Time Management, eveniment marca Work at Home Moms

Asociatia Work at Home Moms invita mamele din toata tara si nu numai, pe 5 mai la un nou eveniment util pentru mamele antreprenoare si freelanceri - webinarul cu tema Time Management, alaturi de Alexandra Stoian, trainer la Leanway Entertraining. Workshopul se va desfasura online intre orele 11:00 – 13:00, in baza unei donatii libere iar inscrierile se fac la gabriela.rusu@wahm.ro.

In cadrul webinarului se vor aborda temele: cat timp avem, de fapt (problema cunoscuta mai mult sub formula "de ce nu avem destul timp niciodata"), cum putem folosi mai eficient timpul pe care il avem la dispoziţie, ce tip de personalitate isi foloseste timpul cel mai eficient, cum ne rezervam timpul in asa fel incat sa facem cat mai multe din lucrurile care conteaza cu adevarat, de ce alte resurse de baza dispunem şi cum se influenteaza unele pe celelalte.

Alexandra Stoian este trainer de 9 ani si are peste 7 ani de experienta in relatii cu publicul si cu clientii, suport tehnic si rezolvare de probleme. In plus, este mamica unei fetite de 3 ani si are experienta de solist vocal si public speaker ce o ajuta sa adauge stropul vital de creativitate activitatilor pe care le desfasoara, asa incat diversitatea sa fie cuvantul-cheie al cursurilor ei.

***

Acest eveniment este inca unul din seria cu care WAHM intampina mamele in vederea specializarii, respecializarii si a atelierelor practice ce au ca scop capatarea unor noi deprinderi binevenite pentru inceperea unui nou drum profesional, fie el de acasa sau nu. De-a lungul timpului, asociatia a mai derulat sesiuni de consiliere pentru cresterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunturi de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate si multe, multe alte idei pentru mamele intreprinzatoare.

Work at Home Moms este o initiativa sociala menita sa sustina mamele cu idei si energie de lucru de acasa si porneste pe premisa ca este extrem de important sa modifice perceptia pe care societatea o are despre femeile ce aleg sa isi petreaca cea mai mare parte a vietii in mijlocul familiei, acordandu-le sansa de a inflori biologic, profesional si intelectual facand uitata eticheta de ”femeie casnica”.

Despre proiectele derulate de asociatie poti afla mai multe pe www.wahm.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lucru de acasa Mamici care lucreaza Work at home moms

Articole recomandate

Citeste si despre