Info Bebe 2016, informatii utile pentru mamici!

/ / Modificat: 2016-03-03 16:02:52

Pe 12 Martie 2016, la Tonka Soul Cafe incepand cu ora 11:00 va avea loc evenimentul cu participare gratuita INFO BEBE 2016.

Lunile de sarcina si perioada de inceput din viata unui bebelus sunt foarte importante pentru dezvoltarea ulterioara a acestuia, iar informatiile pe care mamele le gasesc nu sunt intotdeauna cele mai utile si corecte.

info_bebe_martie_2016

Primele 1000 de zile influenteaza sanatatea copilului pentru totdeauna. Aceasta este si motivatia pentru care doamna doctor Elvira Bratila a initiat proiectul INFO BEBE, un eveniment in care viitoarele mamici primesc informatii corecte si pertinente de la specialisti in domeniu.

Elvira Bratila este medic primar obstetrica ginecologie cu competente in ecografie, medicina reproductive si laparoscopie, fiind pe langa un medic competent si o mama dedicata, intelegand mai bine decat oricine ce inseamna accesul la informatia corecta. Demersul ei a fost transpus intr-o serie de evenimente de catre agentia de publicitate JustAD, care va invita la editia de primavara INFO BEBE.

In cadrul acesteia specialisti din domenii precum neonatologie, nutritie si sport, vor oferi viitoarelor și proaspetelor mamici sfaturi pertinente si le vor ajuta sa inteleaga ce este mai bine pentru ele si pentru bebelusii lor.

Printre speakeri se numara: Elvira Bratila, medic primar obstetrica ginecologie, competente in ecografie, medicina reproductiva si laparoscopie, Madalina Dobrescu, medic primar neonatologie, Vania Limban, Moasa Independenta cu Experienta Internationala, Consultant Sanatate si Mona Ciurezu, primul specialist roman in somnul copilului.

Inscrierea se face completand acest formular https://docs.google.com/forms/d/1ic4hIasuZKy09lYmm-Uoeb9Ek86cl_EVB2-eZCXzde4/viewform?ts=56c24578&edit_requested=true. Evenimentul se va desfasura intr-un cadru restrans pentru ca fiecare participanta sa poata puna intrebari si pentru a putea purta o discutie libera.

La final, se vor oferi prin tragere la sorti cadouri menite sa usureze si sa infrumuseteze munca de mamica: un balansoar pentru bebelusi de la BebeBrands, 2 huse impermeabile pentru saltea si un suport cu cearsaf pentru somnul bebelusului de la Style Bebe si alte premii interesante!

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Articole recomandate

Citeste si despre