Incepe Cupa 1 2014, lupta pentru afirmare

| | Modificat: 2014-05-20 10:07:43

Cel mai antrenant eveniment sportiv din Sectorul 1 continua si anul acesta traditia! Dupa succesul de anul trecut, editia cu numarul 13 promite sa imbine cu si mai mult fler performanta si spectacolul pentru a le oferi celor prezenti o experienta cu adevarat memorabila.

Vizual-Cupa-1-2014

In 2013, Cupa 1 si-a dovedit popularitatea prin intermediul a peste 2000 de participanti, reprezentand 48 de scoli si licee din Sectorul 1. Cei 350 de campioni premiati au confirmat entuziasmul si inclinatiile deosebite ale elevilor, motiv temeinic pentru desfasurarea acestui eveniment ce sprijina performanta sportiva si formarea de noi talente.

Tributara pasiunii pentru sport si unui stil de viata sanatos, editia cu numarul 12 i-a ajutat pe elevi sa descopere importanta ingrijirii personale de campion si secretele unei alimentatii sanatoase prin intermediul cursurilor de nutritie si ingrijire. De asemenea, workshop-urile dedicate profesorilor si elevilor au fost menite sa-i ghideze in directia imbunatatirii performantelor, iar workshop-ul pe tema promovarii sportului in scoli sustinut de nume sonore din sportul romanesc a trasat perspective strategice pentru viitorii campioni.

Ecourile succesului de anul trecut i-au mobilizat pe participantii de anul acesta. Astfel, peste 40 de scoli si licee din Sectorul 1 s-au inscris deja in competitie, lucru confirmat pe site-ul oficial www.cupa1.ro si pe Facebook Cupa1.ro Calendarul meciurilor a fost stabilit in cadrul extragerii de marti, 7 mai, la Colegiul German "Goethe", sub indrumarea profesorilor coordonatori. Discutiile pe tema testarii performantelor au fost deopotriva productive si distractive.

Anul acesta, Cupa1 se ambitioneaza mai tare, propunandu-si sa imbunatateasca elementele definitorii si sa surprinda prin inovatie si originalitate. Probele la care se vor intrece participantii sunt atletism, baschet, handbal, volei si fotbal, iar conform obiceiului deja format, campionii romani si cele mai apreciate vedete ale momentului vor asigura sprijin moral perfect pe tot parcursul competitiilor. Pana acum, la ediţiile precedente, Cupa 1 a avut alaturi sportivi precum: Gabriela Szabo, Marius Urzica, Diana Oprea, Rica Raducan, Monica Rosu, Monica Iagar, Otilia Badescu, Ovidiu Herea, Claudiu Niculescu, Ionel Danciulescu, Alina Stefanescu etc.

Una dintre noutatile acestei editii este infiintarea celei mai cool publicatii, Revista "Cupa 1", care va gazdui informatii despre editiile trecute, cele mai bune rezultate, precum si interviuri cu sportivii si vedetele ce sustin competitia. Ea va fi distribuita tuturor participantilor si sustinatorilor. Mai mult, pentru ca micii sportivi si-au exprimat dorinta de a-si implica parintii in competitia lor favorita, Cupa 1 va organiza, in premiera, meciul Tatici vs. Profesori, ce va avea loc dupa desfasurarea finalei la fotbal liceu.

Editia 2014 are loc in perioada 6 mai – 13 iunie, iar la final, gala de premiere se anunta a fi un adevarat spectacol, plin de energie, bucurie si cele mai frumoase poze din ultimele editii! Cei prezenti vor putea savura diverse momente artistice susţinute de elevii talentaţi din şcolile participante, iar „batalia” va fi presarata cu surprize si concursuri ce vor mentine adrenalina si distractia la cote inalte, indulcind efortul sportivilor pregatiti sa isi demonstreze valoarea pe teren.

Iar pentru ca participantii sunt deja in febra competitiilor, nu ne ramane decat sa fim alaturi de ei si sa-i incurajam pe aspirantii la titlul de campion al Cupei 1 si, de ce nu, sportivii de top de maine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA