In septembrie, spectacolele Teatrului de Animatie Tandarica redeschid cortina la Grand Cinema and More

/ / Modificat: 2015-09-10
In septembrie, spectacolele Teatrului de Animatie Tandarica redeschid cortina la Grand Cinema and More

"Ursul Pacalit de Vulpe” si „Motanul Incaltat” sunt primele spectacole pentru copii din stagiunea culturala 2015-2016

Grand Cinema & More continua parteneriatul exclusiv cu  Teatrul de Animatie Tandarica pentru al treilea an consecutiv, an in care faimosul Teatru aniverseaza 70 de ani de activitate.

Stagiunea 2015-2016 va incepe pe data de 26 septembrie, pe scena din Grand Cinema & More cu o noua productie - Ursul pacalit de vulpe - si va continua cu  interpretari ale celor mai iubite povesti ale copilariei, cunoscute deja publicului, dar si cu spectacole noi, precum Ridichea Uriasa, Cine esti tu si Micul Print. Cele 35 de spectacole vor fi puse in scena in perioada 26 septembrie 2015 - 16 aprilie 2016. 

Teatrul de Animatie Ţandarica a fost fondat in anul 1945, iar prima sa sectie, cea de marionete, a fost condusa de actrita Lucia Calomeri, ajutata de scenografii Elena Patrascanu, Alexandru Bratasanu, Lena Constante si Ileana Popescu.

Teatrul de Animatie Tandarica a castigat numeroase premii, printre care si Premiul Erasmus pentru contributia importanta la formarea profilului estetic al teatrului de papusi contemporan. Totodata, Teatrul a intreprins numeroase turnee, a participat la festivaluri pe aproape toate continentele, obtinand si alte premii de creatie si interpretare. 

Primele spectacole pentru copii care vor avea loc in Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City incep pe data de 26 septembrie cu piesa Ursul pacalit de vulpe si continua cu Motanul Incaltat pe 27 septembrie. In lunile ce urmeaza, mici spectatori vor trai emotii si  vor cunoaste aventura alaturi de personajele din Punguta cu doi bani, Tom Degetel, Pinocchio, Alba ca zapada, Capra cu trei iezi, Ridichea uriasa, Gulliver, Cine esti tu sau Micul Print. 

In stagiunea culturala 2016-2015 de la Grand Cinema & More, intreaga familie se va putea bucura in fiecare saptamana de alte spectacole ale Teatrului de Animatie Tandarica.

Pana in decembrie 2015, spectacolele au loc in fiecare sambata si duminica de la ora 11:00, iar din luna ianuarie 2016 doar sambata, la aceeasi ora.

Programul complet al pieselor de teatru pentru copii poate fi gasit pe site-ul www.grandentertainment.ro. Biletele sunt deja disponibile online si la casa de bilete , la pretul de 23 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre