In septembrie ai de trei ori mai multa distractie, la ParkLake Shopping Center!

/ / Modificat: 2019-08-26
In septembrie ai de trei ori mai multa distractie, la ParkLake Shopping Center!

Toamna incepe la ParkLake cu spectacole, surprize si 3000 de premii! Pe 1 septembrie, bucurestenii sunt asteptati sa celebreze trei ani de shopping si natura la concertul extraordinar Stefan Banica, dar si sa descopere surprizele special pregatite pentru ei.

Activitati, spectacole, festivaluri si mii de premii dau tonul distractiei in prima luna de toamna.

Duminica, 1 septembrie, incepand cu ora 20:30, unul dintre cei mai indragiti artisti, imagine emblematica a muzicii romanesti, va urca pe scena pentru a oferi un show de neuitat cu ocazia implinii a trei ani de cand centrul comercial ParkLake si-a deschis portile. Melodii celebre interpretate live de Stefan Banica, dar si de invitatii sai speciali – Cabron si Pacha Man – vor crea o atmosfera cu totul speciala, in timp ce surprizele pentru public vor da si mai multa culoare primei seri de toamna din acest an. Spectacolul va avea loc in aer liber, in zona ParkLake Garden.

Tot ziua de 1 septembrie va marca si startul campaniei ce se va desfasura pe tot parcursul lunii si care le va aduce participantilor mii de premii. Astfel, cumparaturile de minim 200 de lei efectuate in perioada 1 – 30 septembrie, in ParkLake Shopping Center, vor fi rasplatite cu 3000 de premii constand in vouchere de 50 de lei valabile in magazinele partenere, bilete la film pentru doua persoane si zece trotinete electrice.

Regulamentul complet al campaniei, precum si lista magazinelor partenere vor fi disponibile pe www.parklake.ro .

In septembrie, se numara evenimentele

Cu toate ca luna incepe cu un super concert aniversar si cu premii pe masura, surprizele nu se opresc aici! Din contra, la ParkLake Shopping Center, toamna este bogata in evenimente pentru toate varstele si gusturile. Daca pasionatii de sporturi pot urmari live, in perioada 4 – 7 septembrie, Campionatul European de Squash, cei care isi doresc un stil de viata sanatos, activ si echilibrat se pot inscrie la noile sesiuni de Yoga. Acestea din urma vor avea loc in diminetile de duminica, programul complet fiind disponibil pe website-ul centrului comercial, si la InfoDesk.

Ziua de 14 septembrie este dedicata stiintei si curentului science-fiction, la Sci-Fi Fest 2019! In cadrul sau, inovatia, tehnologia si imaginatia se imbina pentru o experienta educativa si demna de povestit. Prezentari stiintifice, telescoape, roboti, VR, tehnologii eco-tech si 3-D printing, drone, rachete, expozitii, carti si filme SF sunt doar cateva dintre elementele unui festival despre care se va povesti mult timp de-acum incolo! Iar luna nu s-a incheiat...

Distractia continua cu Jardin Urbin, intre 19 – 22 septembrie. Festivalul gastronomic isi propune sa incante publicul timp de patru zile cu delicii culinare din bucataria nationala si internationala, dar si cu muzica pe masura. Guess Who, Vanotek si Lori, dar si Directia 5 vor urca pe scena pentru concerte care vor condimenta cu siguranta atmosfera.

O toamna bogata este o toamna in care ai de trei ori mai multa distractie, la ParkLake Shopping Center!

Mai multe detalii despre evenimentele ParkLake, dar si programul complet pot fi gasite pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc – Natura − Familie si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand.

Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea Parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Parklake Eveniment copii

Articole recomandate

Citeste si despre