In iunie, la Hollywood Multiplex si CinemaPRO, Copiii descopera lumea pierduta a dinozaurilor


In iunie, la Hollywood Multiplex si CinemaPRO, Copiii descopera lumea pierduta a dinozaurilor

Incepand cu Ziua Copilului si toata luna iunie, Hollywood Multiplex si CinemaPRO ii vor purta pe cei mici in indepartata epoca a dinozaurilor, oferindu-le sansa de a castiga sute de premii si, la final, o excursie pentru toata familia la Dinosaur Adventure Park.

HM_CP_1_iunie

Pentru ca cei mici indragesc cadourile pe cat de mult iubesc gustarile delicioase, la Hollywood Multiplex si CinemaPRO, doar in luna iunie, fiecare Meniu Junior aduce instant un premiu garantat si ofera sansa castigarii unei super-excursii de familie intr-un parc de distractii tematic din Anglia.


Intre 1 si 30 iunie, fiecare Meniu Junior cumparat la barul CinemaPRO sau Hollywood Multiplex aduce pe loc un dinozaur cadou, insotit de un talon de participare. Fiecare talon completat si depus in urna speciala creste sansele de a castiga premiul cel mare, o excursie pentru toata familia la Dinosaur Adventure Park, in Norfolk, Anglia.

Iar pentru adevaratii colectionari, competitia continua si pe facebook. Poze cu dinozaurii castigati in cinematograf trebuie incarcate pe profilele de facebook ale CinemaPRO si Hollywood Multiplex, impreuna cu mentionarea numelui pe care l-au atribuit figurinei. Cei mai norocosi participanti pot castiga dinozauri de plus animati, editie speciala.

Destinatii perfecte pentru petrecerea timpului liber cu intreaga familie, Hollywood Multiplex si CinemaPRO sarbatoresc luna copiilor atat cu premii incantatoare, cat si cu filme ideale pentru cei mici: Zarafa, Croods, Aventuri in Zambezia, Regatul secret, Jurassic Park, Universitatea monstrilor si altele .


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cinema copii Hollywood Multiplex CinemaPRO

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul