Iepurasul vine cu filme gratis pentru copii la Grand Cinema Digiplex

| | Modificat: 2012-04-06 11:28:48

Incepand din 9 aprilie si pana in 27 aprilie, Grand Cinema Digiplex difuzeaza filme gratis pentru copii. Vacanta de Paste le va oferi copiilor posibilitatea de a petrece mai mult timp liber alaturi de personajele lor preferate din filmele Alvin 3 sau The Muppets.

Odata cu venirea iepurasului, Grand Cinema Digiplex s-a gandit si la cei mici si la modalitatea prin care acestia pot sa-si petreaca vacanta intr-un mod cat mai distractiv. Tocmai de aceea, va aduce pe marile ecrane filme gratis pentru copiii sub 12 ani.

Micutii vor putea sa paseasca in lumea personajelor animate din "Gnomeo&Juliet", "Alvin 3", "We bought zoo", "The Muppets" si "Puss in Boots 2" si sa se bucure in fiecare zi, de luni pana vineri pana la ora 18:00, de surprizele oferite de Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City.

Alvin 3

The Muppets

Filmele pentru copii sunt cadoul potrivit pentru micutii care asteapta cu nerabdare sa isi petreaca timpul intr-un mod cat mai placut.

Vacanta de Paste si timpul liber pe care il au la dispozitie copiii in aceasta perioada sunt oportune pentru ca parintii sa vina impreuna cu micutii lor la Grand Cinema Digiplex si sa se bucure de surprizele pregatite, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Parintii care ii insotesc pe copii la film beneficieaza de un pret special, 15 lei

Urmareste selectia Copilul.ro cu filme de animatie pentru copii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA