Iepurasul de Paste - atelier de teatru si de vopsit oua

Pe 7 aprilie 2012, de la ora 11.00, la Mayateka (Str. Nerva Traian, nr. 27-33), Zurli organizeaza atelierul "Iepurasul de Paste", un atelier de teatru si de vopsit oua.

foto_atelier vopsit oua

Cei mici sunt invitati de Trupa Zurli la un atelier de Paste. Vor putea sa picteze oua si sa vizioneze cea mai noua poveste ZURLI, "Povestea iepurasilor". Munca tuturor copiilor va fi rasplatita la final pentru ca iepurasii vor avea pentru ei cadouri dulci din ciocolata!

"Povestea iepurasilor" este povestea celor 2 frati iepurasi care cauta in cuiburile din padure ouale pe care copiii le vopsesc de Paste. Naivitatea unuia dintre ei il face sa piarda ouale culese, vulpea il pacaleste si ii ia cosul. Dar...Zana Florilor intervine si povestea se incheie cu un final fericit!!!


Costul unui bilet - 10 lei/adult si 25 lei/copil - include si materialele pentru atelier. Locurile sunt limitate.


Rezervari la telefon 0728.295.872 sau pe email la adresa contact@zurli.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Oua Pasti

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul