Halloween la Antipa

/ / Modificat: 2013-10-29
Halloween la Antipa

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita toti curiosii si toti curajosii sa petreaca ziua de Halloween in expozitia permanenta, cu fauna lumii.


Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" invita toti curiosii si toti curajosii sa petreaca ziua de Halloween in expozitia permanenta, cu fauna lumii.

In data de 31 octombrie, in intervalul orar 10:00 - 20:00, va invitam sa petreceti Halloween-ul la Antipa.

Pisici negre, mamifere "vampir", insectivore "demoni" si alte creaturi, care infricoseaza lumea de secole, vor fi supuse cercetarii pentru a descoperi adevarul stiintific.

Inca din trecut, oamenii au dat diferitelor animale semnificatii malefice sau angelice, asociindu-le norocului sau ghinionului. Mitologia diferitelor popoare a dat animalelor o simbolistica care nu are insa legatura cu realitatea.


Va asteptam la Antipa, sa povestim si sa facem dreptate speciilor pe nedrept acuzate ca fiind mesageri ai raului.

Va invitam la un ghidaj special, care va va surprinde, pentru ca alaturi de specialisti sa stabilim limita dintre legenda si adevar.

Vino si tu sa cautam in Muzeu, animalele pentru care este de secole Halloween, pentru a invata dar si pentru a ne amuza pe seama "zvonurilor" despre acestea!

In aceasta zi speciala se vor tine 5 ghidaje tematice incepând cu ora 11.00; 11.15; 13.30; 17.00 si 17.15.

Costurile de participare sunt de 10 lei/participant, iar inscrierile se pot face in limita a 25 de locuri / grupa, la telefon: 021.312.88.26, tasta 5 sau pe e-mail: florentinap@antipa.ro.

Informaţii suplimentare despre programe: dr. Aurora Stanescu, sef departament Relatii publice, marketing cultural si programe educative, e-mail: auroras@antipa.ro , 0723.149.694


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Halloween Muzeul grigore antipa

Articole recomandate

Citeste si despre