Grand Cinema Digiplex se transforma in Dumbrava Minunata

/ / Modificat: 2013-01-16
Grand Cinema Digiplex se transforma in Dumbrava Minunata

Grand Cinema Digiplex se transforma in Dumbrava Minunata

La inceput de 2013, Grand Cinema Digiplex aduce celor mai mici vizitatori un spectacol minunat despre copilarie, indragit deopotriva si de cei mari. Sambata, 26 ianuarie, ora 11, vom fi cu totii copii alaturi de Lizuca, eroina celebrei carti a lui Mihail Sadoveanu, "Dumbrava Minunata".

Lumea inocenta a fetitei va fi pusa in scena printr-un spectacol cu muzica deosebit de antrenanta, costume stralucitoare si o distributie de exceptie a Teatrului Muzical "Nae Leonard" din Galati.

Actorii vor canta si dansa alaturi de copiii, purtandu-i cu farmec si umor in calatoria fantastica a Lizucai catre casa bunicilor, insotita de prietenul ei credincios, Patrocle.

Orice copil viseaza din cand in cand sa strabata o poteca pe care sa se intalneasca cu iepurasul, sa vorbeasca cu Regele Broastelor, sa danseze cu piticii. Piesa de teatru in regia Izabelei Oancea, pe muzica lui Sorin Oancea, va aduce toate aceste personaje la viata intr-o productie muzicala de 70 de minute, la finalul careia vom exclama: ce frumoasa e copilaria!

Pretul unui bilet va fi de 20 RON pentru copii si de 15 RON pentru parinti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre