Gradina cu artisti

Toamna incepe rodnic anul acesta, in mijlocul naturii si al artistilor, la cea de-a 14-a editie a evenimentului "Gradina cu Artisti", pe 6 si 7 septembrie. 

Parcul Gradina Icoanei se va transforma, pentru doua zile, in locul de intalnire al artistilor si mesterilor pasionati, al celor care vor sa le admire creatiile si al tuturor copiilor care vor sa inceapa scoala cu cele mai vesele si mai originale rechizite. 

Gradina_cu_artisti

De la bijuterii, haine si accesorii la dulciuri, tablouri, decoratiuni si alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa, traditionala expozitie cu vanzare de podoabe si obiecte handmade le va cuprinde pe toate. 

Artizanii si artistii prezenti la Gradina cu Artisti abia asteapta sa le spuna vizitatorilor povestea obiectelor pe care le realizeaza si sa le impartaseasca din pasiunea lor pentru handmade si arta. 

Evenimentul ii are alaturi si de data aceasta pe prietenii de la Creative Arts, care ii vor pregati pe copii de scoala la ateliere de decorat si accesorizat rechizite, le vor antrena creativitatea la ateliere de colaje si desene cu frunze si seminte si le vor testa spiritul de echipa in cadrul Jocurilor Copilariei.

O noutate la editia din aceasta toamna este expozitia de carti si reviste de benzi desenate realizate de ilustratorul Mihai Ionut Grajdeanu. Copiii vor fi incantati sa il cunoasca pe Legendel, sa descopere istoria prin imaginile pline de culoare din “Legendele Dacilor” si “Dacia Ilustrata” si sa participe la ateliere de benzi desenate. 

Pe lista invitatilor la Gradina cu Artisti ii gasim si pe copiii din trupa de dans Rall’s Band, care ne vor incanta cu talentul si coregrafia lor, dar si pe prietenii de la Descult in iarba, care ne vor indemna sa ne relaxam pasind liberi prin iarba, dar si sa iubim si sa ajutam catei simpatici. 

Pastram si cateva momente surprinza pentru editia de toamna a Gradinii cu Artisti, pe care le vom dezvalui tuturor celor care vin in parcul Gradina Icoanei din Bucuresti pe 6 si 7 septembrie, intre orele 11:00 si 20:00. Intrarea la eveniment este libera. 

Programul activitatilor la Gradina cu Artisti

Sambata, 6 septembrie

11:00-20:00 – Expozitie cu vanzare de bijuterii, accesorii si decoratiuni

11:00-20:00 – Expozitie cu vanzare de benzi desenate realizate de Mihai I. Grajdeanu

11:00-12:00 – Concert caritabil pentru copiii din Asezamantul Social "Sfintii Mihail si Gavril" din comuna Slobozia, judetul Giurgiu

11:00-13:00 – Atelier de pictura cu frunze sustinut de Creative Arts 

13:00-14:30 – Atelier de benzi desenate pentru copii sustinut de Mihai I. Grajdeanu

16:00-18:00 – Atelier de sticlarie – realizare de obiecte din sticla

17:00  – Moment de dans cu Rall’s Band

17:00-19:00 – Atelier de decorat creioane sustinut de Creative Arts

Duminica, 7 septembrie

11:00-20:00 – Expozitie cu vanzare de bijuterii, accesorii si decoratiuni

11:00-20:00 – Expozitie de benzi desenate realizate de Mihai I. Grajdeanu

11:00-20:00 – Demonstratii de sticlarie – realizare de obiecte din sticla

11:00-12:00 – Concert caritabil pentru copiii din Asezamantul Social "Sfintii Mihail si Gavril" din comuna Slobozia, judetul Giurgiu

13:00-14:30 – Atelier de benzi desenate pentru copii sustinut de Mihai I. Grajdeanu

11:00-13:00 – Atelier de creativitate sustinut de Creative Arts - copacei din role de carton 

16:00-18:00 – Atelier de sticlarie – realizare de obiecte din sticla

17:00-19:00 – Atelier de colaje pe coperti de carti sustinut de Creative Arts 

17:00 – Moment de dans cu Rall’s Band

Gradina cu Artisti este un eveniment organizat de Media Events & Entertaining cu sprijinul Primariei Sectorului 2 si isi propune sa promoveze arta, lucrul manual si dezvoltarea creativitatii personale prin participarea comuna, a artistilor si a publicului larg, la activitati artistice si ateliere de creatie.

Totodata, in mijlocul aglomeratiei cotidiene, "Gradina cu Artisti" doreste sa ofere tuturor o alternativa de petrecere a timpului liber in natura, in unul dintre cele mai intime si mai relaxante locuri din Bucuresti – parcul Gradina Icoanei.

Mai multe informatii despre evenimentul Gradina cu Artiṣti se gasesc pe site-ul evenimentului: gradinacuartisti.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ateliere pentru copii Evenimente pentru copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul