Gasca Zurli porneste in jurul lumii, in cel mai nou spectacol al trupei

/ / Modificat: 2019-09-10
Gasca Zurli porneste in jurul lumii, in cel mai nou spectacol al trupei

Gasca Zurli porneste in jurul lumii! Si e gata sa ii imprieteneasca pe copii cu geografia, dar, mai mult decat atat, sa ii invete ca visurile se implinesc atunci cand ai curajul sa mergi spre ele.

Daca visul nostru este sa vedem lumea, trebuie sa avem curajul de a pasi dincolo de usa. Daca dorinta noastra e sa fim cei mai buni la fotbal, la tenis, la sah sau in orice alt domeniu , atunci trebuie sa facem tot ce tine de noi pentru a ni-l implini.

E in mana noastra sa ne transformam visele in visuri, iar mai apoi in realitate.

Povestea spectacolului este povestea oricarui visator. Fiecare personaj din Gasca Zurli viseaza sa ajunga intr-un colt de pe glob. Clopotel isi doreste nespus de mult sa vada Turcia si minunatele sale peisaje, Vrajimaturica vrea sa ajunga in Japonia, sa vada fantasticele gradini japoneze. Lulu vrea in Scotia, sa afle istoria kiltului si despre bucatele traditionale scotiene. Multumesc viseaza cu ochii deschisi la mareata Rusie, iar Truli la peisajele salbatice din Noua Zeelanda. Fetita Zurli... ea vrea sa ia Romania la pas!

Au economisit de-a lungul anului, si-au strans toate cadourile primite de la Tanti Prezentatoarea, le-au adunat pe toate intr-un loc si sunt gata sa porneasca la drum cu ele. Pana la capatul pamantului!

Si pentru ca in aceasta calatorie au nevoie si de un indrumator, ei il afla in persoana lui Magellan, simpaticul pinguin adus de Tanti Prezentatoarea tocmai din Argentina. Cu ajutorul lui, Gasca Zurli descopera lumea si isi indeplineste visul mult visat.

10 orase, 10 spectacole fantastice, cantece noi din care copiii si parintii invata sa lupte in fiecare zi pentru visul lor.

In octombrie, Gasca Zurli ii invita de totii picii in cea mai frumoasa aventura. Exploram impreuna lumea, descoprim lucruri noi, invatam o multime de lucruri despre tari si traditii, devenim mai curiosi, mai buni, mai luptatori.

Pentru ca orice e posibil, trebuie doar sa vrem!

Iata primele orase din turneul national „Gasca Zurli in jurul lumii”

• Galati, 06 octombrie

• Cluj-Napoca, 13 octombrie

• Brasov, 15 octombrie

• Botosani, 19 octombrie

• Bacau, 20 octombrie

• Buzau, 21 octombrie

• Craiova, 25 octombrie

• Targu Jiu, 27 octombrie

• Bucuresti, 30 octombrie

• Timisoara, 05 noiembrie

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

INFORMATII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.

Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Accesul in locatia evenimentului se face cu aproximativ o ora inainte de inceperea spectacolului. Va rugam nu intarziati!

Dupa incepererea spectacolului nu mai este permis accesul in locatia evenimentului - Sala Palatului!

Atentie, se filmeaza!

Prin cumpararea unui bilet Participantul se obliga sa respecte regulile de participare si acces la spectacol disponibil pe www.zurli.ro .

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Gasca zurli

Articole recomandate

Citeste si despre