Gala Daruim zambete, daruim sanse

| | Modificat: 2014-04-15 15:01:05

Astazi, AFI Palace Cotroceni va fi locul de desfasurare al celei de-a IV–a editii a galei "Daruim zambete, daruim sanse". What’s up, Amna, Etnic, Sophia, Andrei Leonte si Anthony sunt artistii ce vor sustine un concert caritabil in zona patinoarului din AFI Palace Cotroceni, intre 18:30 – 20:30.

Evenimentul de astazi isi propune sa sprijine 20 de copii si adolescenti cu rezultate deosebite la scoala si in activitatile extrascolare. Acestia se afla in evidenta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti sau provin din cadrul familiilor asistate social, ce nu le pot sustine dezvoltarea si afirmarea.

AFI_Palace_Cotroceni

Gala "Daruim zambete, daruim sanse" doreste ca, an de an, sa ajute copiii talentati sa-si constientizeze aventajele si sa-si sporeasca performantele. in plus, premieza activitati de succes desfasurate in scopul prevenirii adictiilor si implicarii societatii in acest proces.

In cadrul galei de astazi, vor fi prezente personalitati din lumea sportului, cat si din cea artistica, care au avut o contributie semnificativa la sustinerea si afirmarea tinerelor talente, in special a copiilor proveniti din medii defavorizate: campionul K1 Ciprian Sora, Ana-Maria Branza, campioana la scrima, Razvan Lupascu, Mihaela Borcea sau Galina Panzaru.

Gala este realizata de Centrul European pentru Prevenirea Adictiilor alaturi de Primaria Sectorului 6, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 Bucuresti, Agentia Nationala Antidrog si Administratia Nationala a Penitenciarelor, in parteneriat cu AFI Palace Cotroceni.

Pentru mai multe informatii despre AFI Palace Cotroceni puteti accesa pagina de web www.afipalacecotroceni.ro sau pagina oficiala de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA