G, pisoii si cutia fermecata: poveste noua, in exclusivitate pentru utilizatorii aplicatiei Povesti

/ / Modificat: 2015-03-12
G, pisoii si cutia fermecata: poveste noua, in exclusivitate pentru utilizatorii aplicatiei Povesti

Aplicatia "Povesti" a pregatit o supriza de-a dreptul magica tuturor copiilor: povestea "G, pisoii si cutia fermecata" in exclusivitate pentru utilizatorii aplicatiei. Autoarea si naratoarea acestei povesti dragalase este Elena Georgiana Anghel, specialist in comunicare. "G, pisoii si cutia fermecata" este o poveste vesela, in versuri, despre altruism, prietenie si compasiune, presarata cu personaje vesele si pufoase.

G si pisoii traiesc fericiti in casa de pe deal, avand o viata lipsita de griji. Insa, odata cu aparitia unei cutii roz magice, viata celor trei protagonisti se schimba pentru totdeauna.

Povestea este un model pozitiv pentru prichindei pentru ca incurajeaza, intr-o maniera naturala, cooperarea, impartirea lucrurilor si rasplatirea generozitatii.

 poveste_aplicatie_povesti

Aplicatia se bucura deja de un feedback pozitiv din partea celor peste 100.000 de utilizatori de pe smartphones si tablete poate si pentru ca povestile sunt interactive, sporesc curiozitatea si receptivitatea celui mic. Un mare plus sunt elementele ce raspund la atingere, astfel copiii pot anima oameni, plante, flori sau elemente de decor.

Au fost ascultate peste 1,5 milioane de povesti de la lansare si pana in prezent.

Momentan 31 povesti ii bucura pe utilizatorii "Povesti", dar aplicatia promite si alte povesti in viitorul foarte apropiat.

Aplicatia "Povesti"  este disponibila gratuit in Google Play si in AppStore.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Povesti copii

Articole recomandate

Citeste si despre