Fundatia Nadia Comaneci, fabrica de mini-sportivi!

/ / Modificat: 2012-03-20
Fundatia Nadia Comaneci, fabrica de mini-sportivi!

Fundatia Nadia Comaneci cauta mini-sportivi care vor sa faca miscare de placere, fara a cere de la ei performante, ci numai dedicatie si multa imaginatie.

Mini-sportivii au fost impartiti in doua categorii: copii mergatori intre 1 si 3 ani care vor concura, alaturi de parintii lor, la categoria MiniMe Baby si copii intre 3 si 6 ani, concurenti la categoria MiniMe Sportiv.

Startul se ve da pe 12 martie, ora 10:30 la categoria MiniMe Baby si 18:30 la categoria MiniMe Sportiv, in cadrul Centrului MiniMe din Calea Grivitei nr. 150. Fiecare program va cuprinde 8 runde de 1 ora fiecare si se va desfasura de doua ori pe saptamâna, lunea si joia

Programele sportive vor presupune exercitii dure de rostogolire, mersul piticului, pasul gimnastului si alte astfel de activitati care au ca scop crearea MINI-SPORTIVULUI, piciul cel mai in forma din cartier si cu cele mai multe exercitii fizice, sub centura.

Antrenoare celor doua categorii va fi Georgeta Bubulete, absolventa a Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport, Facultatea Sport si Performanta Motrica. Antrenoarea Bubulete a participat la o serie de concursuri de gimnastica aerobica si dans modern, devenind instructor si specialist in activitati fizice (adaptate).

Costul unui loc la cursul MiniMe Baby pentru 8 sedinte este de 160 RON pentru 1 copil si 1 parinte, in timp ce participarea la cursul MiniMe Sportiv costa 130 RON pentru 1 copil. Sunt acceptati toti mini-sportivii, indiferent de pregatire, in limita locurilor disponibile!

Pentru a-l inscrie pe cel mic, la programele sportive, trebuie sa achitati taxa de curs, in contul fundatiei deschis la Banca Transilvania, sucursala Dorobanti, IBAN RO38BTRL04501205H87589XX si sa ne trimiteti confirmarea platii pe office@cursuriminime.ro, impreuna cu datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail) si numele si vârsta copilului.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii despre cursurile si atelierele MiniMe, va invitam sa intrati pe www.cursuriminime.ro sau sa sunati la 0741 199 600.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente copii Sport copii

Articole recomandate

Citeste si despre