Frumusetea este unica

Frumusetea este unica. Speciala. Ea tine atat de interior, cat si de exterior. Frumusetea este o suma de calitati, de plusuri si de minusuri care te fac sa mergi inainte.

Si totusi, frumusetea se educa si se mentine cu produse si ingrediente dintre cele mai diferite. Iar parul face parte din acest arsenal.

nioxin

Daca esti curioasa cum si de ce functioneaza Nioxin, ei bine raspunsul sta si in magia si mixul de ingrediente naturale. Iata si un top 3 absolut impresionant:

  • Uleiul de kukui este un ulei miraculos, foarte bogat in Omega 6. El are proprietati regenerante, iesite din comun. Totodata, uleiul de kukui este puternic antiinflamator;
  • Tinctura de ceai alb este regeneranta si creste rezistenta pielii la expunerea la factorii de mediu;
  • Uleiul de menta trateaza cu succes eruptiile cutanate alergice, infectiile bacteriene si virale.

Nioxin este un sistem inovator de ingrijire avansata a pielii, care ajuta la curatarea, optimizarea si tratarea parului si s scalpului, pentru ca parul sa capete un aspect mai des si gros.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul