Flori creative la targul Traditii si flori de sarbatori

Creative Arts - centru de dezvoltare a creativitatii – va lua parte la Targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), prin CreArT - Centrul de Creatie, Arta si Traditie, 27 – 28 aprilie, intre orele 11:00 si 20:00, in Parcul Cismigiu.

Creative Arts sarbatoreste Floriile cu ateliere gratuite pentru copii si parinti in cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori".


Trainerii Creative Arts ii asteapta pe toti bucurestenii, indiferent de varsta, sa ia parte la atelierele creative organizate in zona Foisorului. Utilizand diverse tehnici printre care: reciclare creativa, pictura si desen, design textil, colaj, toti pasionatii de handmade vor avea posibilitatea sa isi realizeze propriile flori pe care sa le utilizeze drept decoratiuni sau accesorii.

Ateliere_florale
"Sarbatoarea Floriilor au un farmec aparte, iar noi am fost mai mult decat incantati sa ne scoatem atelierele la soare, mai ales pentru a crea floricele in ton cu primavara de afara. Pentru cei mici avem materiale pregatite pentru ca ei sa picteze sau sa deseneze, iar pe cei mai mari ii asteptam sa invete alaturi de noi cum sa realizeze bijuterii sau sa isi improspateze garderoba cu flori textile", a afirmat Anca Spiridon, project manager Creative Arts.

Asadar, toti participantii la targ sunt asteptati sambata si duminica incepand cu ora 11:00 la atelierele de: Flori din peturi (reciclare creativa), Povesti cu flori (Pictura si desen), Brose  si ace de par (handmade) Jocuri de Florii (actorie), Traditia in prezent (design textil), Decoratiuni cu oua (pictura si handmade), Aranjamente florale (arta florala), Coronite cu flori (handmade), Accesorizare cu flori (handmade), Felicitari de Florii/Paste (colaj).

Despre Creative Arts

CREATIVE ARTS este un centru de cultivare a creativitatii, creat in scopul descoperirii si dezvoltarii potentialului creativ care se afla in fiecare dintre noi, fie ca suntem copii sau adulti.CREATIVE ARTS realizeaza o gama larga de ateliere, pentru toate varstele, folosind tehnici mixte pentru promovarea artei sub toate formele ei.

Astfel, pasionatii de arte frumoase vor putea studia, sub coordonarea specialistilor, notiuni teoretice si practice de: pictura si mozaic, desen maga, design textil, arta foto si retouching fotografie de moda, ceramica si modelaj, design interior, reciclare creativa, creatie de bijuterii si alte accesorii, muzica, actorie/improvizatie  si stand-up comedy.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul