Flavius Buzila la Campionatul de joaca

Duminica, 17 noiembrie, de la ora 10.00, pe National TV, se difuzeaza cea de-a doua editie a emisiunii Campionatul de joaca!.

Campionat_Flavius

Solistul trupei HARA, Flavius Buzila, a primit cea mai importanta diploma din cariera lui, cea de SUPERTATIC. El a fost declarat campion, dupa ce a trecut prin mai multe probe, in care a demonstrat, arbitrat de Gasca Zurli, ca stie sa se joace cu fetita lui.

Campionat_Flavius2

Flavius Buzila a intrat in Campionatul de joaca impreuna cu Maria- fetita lui de 6 anisori. Muna, asa cum i se spune acasa, un copil curajos si special s-a confruntat cu Vrajitoarea Tura Vura si i-a aratat cum se poarta o adevarata domnisoara educata! "Tu nu cunosti codul bunelor maniere" i-a spus Muna vrajitoarei care nu stie sa spuna cuvintele de baza pentru convietuirea in societate. Tura Vura nu are in vocabular expresiile: te rog frumos, multumesc, iarta-ma, iar in loc de Te iubesc! spune Te ciupesc!

Campionat_Flavius3

Muna si Flavius au fost declarati campioni si au primit medaliile de aur.

Campionat_Flavius4 

La National TV, Mirela Retegan si Gasca Zurli dau in fiecare duminica dimineata de la 10.00, startul la Campionatul De Joaca. Timp de o ora, persoane publice insotite de copiii lor, raspund provocarii lansate de Fetita Zurli, Truli, Clopotel si Zdranganel . Mai multe probe haioase, cantece si coregrafii sunt ingredientele celei mai frumoase emisiuni pentru copii si parinti.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zurli Emisiune zurli National Tv

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul