Fii MEGA Fashion si te trimitem in vacanta

AFI Palace Cotroceni a lansat campania de vara "Fii MEGA Fashion si te trimitem in vacanta" desfasurata in perioada 5 iulie – 15 august adresata tuturor pasionatilor de shopping care vor avea ocazia de a castiga saptamanal o vacanta in Grecia. 


fii_mega_fashion

Toti vizitatorii centrului comercial care vor veni in perioada 5 iulie – 15 august la biroul de informatii din zona patinoarului cu bonul de cumparaturi in valoare de minimum 200 lei emis in ziua curenta pot castiga, prin extragere saptamanala, un sejur de doua persoane in Grecia. 

Participantii campaniei vor fi recompensati cu o inghetata pentru fiecare bon adus.

Extragerea saptamanala va desemna un castigator al marelui premiu – o excursie in Grecia, prin tragere la sorti, in ziua de joi a fiecarei saptamani de campanie. 

"Campania isi propune sa le ofere clientilor un motiv in plus pentru a veni in AFI Palace Cotroceni in urmatoarea perioada, profitand totodata de reducerile de sezon extrem de avantajoase ce pot ajunge si pana la 50% din pretul initial", a declarat Israel Vizel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni.

Un participant la campanie are dreptul la un numar de taloane egal cu numarul bonurilor de cumparaturi valide, in valoare de minimum 200 RON.

Cumparaturi exclusiv acceptate: produse de imbracaminte, produse cosmetice, bilete avion si genti de voiaj. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.aficotroceni.ro.

Despre AFI Palace Cotroceni

Amplasat la intersectia dintre Bd. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni ofera non-stop un mix de brand-uri si activitati de petrecere a timpului liber, adaptate dorintelor fiecarui consumator: 250 de magazine; aproximativ 3.000 de locuri de parcare; un hypermarket real-,  deschis 24/7; 20 de sali decinema; primul IMAX din Romania; doua cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului; doua terenuri de joaca pentru copii; prima arena de laser tag din tara; bowling si biliard; un spatiu dedicat targurilor tematice; un trenulet electric si o pista de karting.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Vacanta

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul