Figurinele Disney/Pixar ne invita in universul copilariei la Mega Mall

/ / Modificat: 2016-08-24 00:00:00

In perioada 15 august – 30 octombrie, cei care trec pragul centrului comercial Mega Mall si fac cumparaturi de minimum 100 de lei primesc automat o figurina Disney Pixar, in cadrul unei campanii de collectibles, prima din Romania organizata de un centru comercial.

Wall-E, Seriful Woody, Merida, Pestisorul Nemo si alte personaje din povestile care i-au cucerit pe cei mici si pe cei mari, deopotriva, completeaza colectia de 16 figurine, pe care cumparatorii Mega Mall o pot strange in cadrul campaniei. In total, Mega Mall va oferi 130.000 de astfel de premii participantilor.

Mega_Mall_Disney_Pixar

Astfel, cei care realizeaza cumparaturi in magazinele centrului comercial, primesc cate o figurina pentru fiecare 100 de lei cheltuiti. Mai mult, cumparaturile realizate in magazinele cu articole si jucarii pentru copii, care comercializeaza produse Disney/Pixar, vor fi rasplatite cu cate doua figurine la bonurile care cumuleaza 100 de lei.

Pentru a intra in posesia figurinelor, cumparatorii trebuie sa prezinte bonurile fiscale din aceeasi zi la birourile info desk dedicate campaniei, situate la nivelurile 0 si 1, in intervalul orar 10:00 – 22:00. Mai multe detalii sunt disponibile in regulamentul campaniei prezent pe site-ul Mega Mall www.megamallbucuresti.ro.

Citeste si despre