Figurinele Disney/Pixar ne invita in universul copilariei la Mega Mall

In perioada 15 august – 30 octombrie, cei care trec pragul centrului comercial Mega Mall si fac cumparaturi de minimum 100 de lei primesc automat o figurina Disney Pixar, in cadrul unei campanii de collectibles, prima din Romania organizata de un centru comercial.

Wall-E, Seriful Woody, Merida, Pestisorul Nemo si alte personaje din povestile care i-au cucerit pe cei mici si pe cei mari, deopotriva, completeaza colectia de 16 figurine, pe care cumparatorii Mega Mall o pot strange in cadrul campaniei. In total, Mega Mall va oferi 130.000 de astfel de premii participantilor.

Mega_Mall_Disney_Pixar

Astfel, cei care realizeaza cumparaturi in magazinele centrului comercial, primesc cate o figurina pentru fiecare 100 de lei cheltuiti. Mai mult, cumparaturile realizate in magazinele cu articole si jucarii pentru copii, care comercializeaza produse Disney/Pixar, vor fi rasplatite cu cate doua figurine la bonurile care cumuleaza 100 de lei.

Pentru a intra in posesia figurinelor, cumparatorii trebuie sa prezinte bonurile fiscale din aceeasi zi la birourile info desk dedicate campaniei, situate la nivelurile 0 si 1, in intervalul orar 10:00 – 22:00. Mai multe detalii sunt disponibile in regulamentul campaniei prezent pe site-ul Mega Mall www.megamallbucuresti.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul