Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD!

Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Personala (AFDP) -  Conferinta "Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD!", 08-09 iunie 2012

AFDP anunta organizarea conferintei "Fiecare copil conteaza! Invata sa  traiesti cu ADHD!", ce se va desfasura in perioada 08-09 iunie 2012 in Aula Magna din cadrul Facultatii Titu Maiorescu.

Conferinta se bucura de participarea  extraordinara a Dr. Russel Barkley Ph.D, Internationally Recognized ADHD Authority, care va sustine un amplu program stiintific.

 adhd

 Teme abordate:

1. ADHD Diagnostic si subtipuri.

2. ADHD, Functiile executive si Autoreglarea: Implicatii pentru management.

3. Optimizarea tratamentului ADHD - Impactul comorbiditatilor.

 In cadrul sesiunii de conferinte Conf.univ.dr. Camelia Stanciu, va  sustine prezentarea: Elemente cheie pentru un management eficient al clasei, in cazul elevilor cu ADHD.

Aceste doua zile de conferinta reprezinta o ocazie unica pentru profesionistii din domeniul sanatatii, educatiei, asistentei sociale si parinti, pentru a invata si discuta despre cele mai bune practici in domeniul ADHD. Sesiunile conferintei vor fi sustinute de vorbitori de top international care vor prezenta o imagine de ansamblu asupra acestei probleme, precum si a unor strategii practice pe care le veti putea pune  in aplicare.

Pentru a fi siguri ca nu veti rata participarea la evenimentul anului  2012, inscrieti-va aici: afdp.ro formular inscriere

 Pentru a vedea programul detaliat si lista de speakeri, va rugam accesati: afdp.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul