Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD!

| | Modificat: 2012-03-30 18:44:11

Asociatia pentru Formare si Dezvoltare Personala (AFDP) -  Conferinta "Fiecare copil conteaza. Invata sa traiesti cu ADHD!", 08-09 iunie 2012

AFDP anunta organizarea conferintei "Fiecare copil conteaza! Invata sa  traiesti cu ADHD!", ce se va desfasura in perioada 08-09 iunie 2012 in Aula Magna din cadrul Facultatii Titu Maiorescu.

Conferinta se bucura de participarea  extraordinara a Dr. Russel Barkley Ph.D, Internationally Recognized ADHD Authority, care va sustine un amplu program stiintific.

 adhd

 Teme abordate:

1. ADHD Diagnostic si subtipuri.

2. ADHD, Functiile executive si Autoreglarea: Implicatii pentru management.

3. Optimizarea tratamentului ADHD - Impactul comorbiditatilor.

 In cadrul sesiunii de conferinte Conf.univ.dr. Camelia Stanciu, va  sustine prezentarea: Elemente cheie pentru un management eficient al clasei, in cazul elevilor cu ADHD.

Aceste doua zile de conferinta reprezinta o ocazie unica pentru profesionistii din domeniul sanatatii, educatiei, asistentei sociale si parinti, pentru a invata si discuta despre cele mai bune practici in domeniul ADHD. Sesiunile conferintei vor fi sustinute de vorbitori de top international care vor prezenta o imagine de ansamblu asupra acestei probleme, precum si a unor strategii practice pe care le veti putea pune  in aplicare.

Pentru a fi siguri ca nu veti rata participarea la evenimentul anului  2012, inscrieti-va aici: afdp.ro formular inscriere

 Pentru a vedea programul detaliat si lista de speakeri, va rugam accesati: afdp.ro.

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri