Festivalulul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, 28 septembrie - 5 octombrie

/ / Modificat: 2013-09-23
Festivalulul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, 28 septembrie - 5 octombrie

Festivalulul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, editia editia a-IX-a, 28 septembrie 2013 - 5 octombrie 2013

A fost odata ca niciodata… Primul Festival International al Teatrelor pentru Copii

Au venit Zane, Zmei, Clovni, Vrajitoare, Truffaldino, Tartaglia, Verde si Ros Imparati, Printi inamorati, Intelepti si Gogomani, Papusi nazdravane, Pinguini din Labrador, avand toti povestea lor…

S-au intalnit la Bucuresti, sa ne asigure ca povestile sunt adevarate, ca sperantele noastre intr-o lume mai dreapta, mai buna, mai frumoasa sunt intemeiate.

Ei, Eroii Povestilor, lupta de sute de ani, fara sa oboseasca, si izbutesc sa invinga raul din lume, pentru ca noi sa traim fericiti.

Sa le uram bine ati venit si mult, mult succes!

Teatrul Ion Creanga a definitivat programul celei de-a IX-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii "100, 1.000, 1.000.000 de povesti" si a pus in vanzare biletele si abonamentele.

Intre noutatile acestei editii a festivalului, am putea numi si extinderea selectiei in randul teatrelor a caror activitate se adreseaza, cu predilectie, publicului matur, dar in repertoriul carora se gasesc si spectacole pentru copii: Teatrul Odeon, Teatrul Foarte Mic, Teatrul de Opereta "Ion Dacian".

Pe langa reprezentatiile de la Sala Rapsodia, de pe strada Lipscani, actualul si temporarul sediu al Teatrului Creanga, publicul se va putea intalni cu oaspeti veniti din Marea Britanie, Belgia, Franta, Italia si Bulgaria, sau din Oradea, si pe scenele de la Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Teatrul Foarte Mic, Teatrul Excelsior, in spatiile oferite reprezentatiilor de Centrul Cultural UNESCO "Nicolae Balcescu", Gradinita Miruna, Scoala Gimnaziala "Anastasia Popescu", Scoala Gimnaziala "Elena Vacarescu"

Biletele si abonamentele au fost deja puse in vanzare la casa de bilete a Teatrului Ion Creanga (sala Rapsodia de pe str. Lipscani nr.53, program de miercuri pana duminica) si a teatrelor partenere. Acestea au preturi foarte mici, astfel incat intreaga familie sa se poata bucura, impreuna, de povestile copilariei.

Mai multe detalii despre programu reprezentatiilor si al casei de bilete, precum si tarife, puteti afla accesand paginile: www.fitc.ro, www.teatrulioncreanga.ro si de pe pagina de Facebook/FestivalTeatrupentruCopii

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Festival teatru copii

Articole recomandate

Citeste si despre