Fermecata lume a papagalilor, 26 aprilie 2015

Fermecata lume a papagalilor, 26 aprilie 2015

26 aprilie 2015, ora 11.00

Prezinta: George Nazareanu

Duminica, 26 aprilie 2015, incepand cu ora 11.00, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” invita toti prescolarii si micii scolari la o conferinta inedita in care vor afla diferite curiozitati despre papagali!

lume_papagali_aprilie_2015

Papagalii sunt raspanditi de-a lungul intregii emisfere sudice a planetei, ocupand vaste zone si medii distincte de viata, din sud-estul Asiei pana in Africa, din padurile tropicale amazoniene pana in deserturile din interiorul Australiei.

Multe specii pot imita vocea umana; studiile arata un grad ridicat de inteligenta al papagalilor, in special la papagalul gri african. in cadrul conferintei vor fi prezentate curiozitati, adaptari si metode inedite de supravietuire ale diversilor papagali de pe glob.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Evenimente pentru copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul