Ferestre Catre Copiii Nostri, lansare carte, miercuri 24 iulie


Ferestre Catre Copiii Nostri, lansare carte, miercuri 24 iulie

Editura Herald si Societatea de Gestalt Terapie din Romania va invita la lansarea cartii "Ferestre Catre Copiii Nostri"Miercuri 24 iulie, ora 19.00, Libraria Carturesti Verona


Va invitam miercuri, 24 iulie 2013, ora 19:00, la Libraria Carturesti Verona la lansarea cartii "Ferestre Catre Copiii Nostri - Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti", scrisa de  Dr. Violet Oklander si publicata de editura Herald in colectia "Psihoterapia".

afis_ferestre_catre_copii.

"Ferestre Catre Copiii Nostri. Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti" este rezultatul muncii de colaborare dintre Editura Herald si Societatea de Gestalt Terapie din Romania.


"Faceti o pauza pentru a va aminti de propria copilarie si de luptele care se dadeau in voi pentru a intelege lumea oamenilor mari! Aceasta carte poate fi o fereastra catre copilul din interiorul vostru, ca si o fereastra catre copiii alaturi de care stati" – Barry Stevens

In cadrul acestei intalniri, invitatii nostri ne vor impartasi din experienta lor bogata in terapia Gestalt, ajutandu-ne astfel sa ne familiarizam, printr-un contact direct, cu ce inseamna sa lucrezi cu copiii. Evenimentul include discutii si prezentari interactive pentru o mai buna intelegere a practicilor gestalt si pentru a descoperi cu ajutorul specialistilor invitati partea practica a cartii.

La eveniment vor fi prezenti invitatii:Miruna Techera
, psihoterapeut format in Gestalt terapie, formator si supervizor in SGTR

Lect. univ.drd. Celestina Dumitriu, psihoterapeut autonom format in Gestalt terapie

Tientan Alice Ling, psihoterapeut autonom format in Gestalt terapie, Psiholog clinician sub supervizare

Gabriela Deniz, editor Herald si psiholog

Cartea autoarei Dr. Violet Oaklander identifica si ofera posibilitati creative de a utiliza instrumente clare de decodare a lumii infantile si a cailor de acces catre universul lor (desenul, modelajul, povestile, marionetele, experientele senzoriale etc.).

"Aceasta carte este o prezentare inedita de tehnici extrem de variate de lucru cu copiii si chiar o invitatie la a descoperi altele noi – o maniera de a onora astfel creativitatea fiecaruia dintre noi." - Tatiana Chicu, Societatea de Gestalt Terapie din Romania

Dr. Violet Oaklander a crescut singura trei copii, are un doctorat in psihologie si doua masterate: in consilierea familiei si copilului, si in educatia speciala a copiilor cu probleme emotionale si dizabilitati de invatare. A predat in universitati americane, a condus Centrul pentru Terapia Copilului si Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar in prezent este directorul Institutului care ii poarta numele si este membra a comunitatii de specialisti in Gestalt Terapie din Los Angeles.

Prin publicarea acestui volum, Editura Herald intareste experienta de publicare a colectiei "Psihoterapia".  Situate intre traditie si inovatie, cele 15 titluri publicate:

  • infatiseaza elementele cheie ale principalelor scoli de psihoterapie
  • prezinta arta practicarii fiecarui tip de terapie in parte
  • discuta in detaliu atat experienta terapeutului, cat si pe cea a pacientului  Scrise de specialisti de renume in domeniul Terapiei si Consilierii, cu o indelungata practica la catedra si in cabinet, lucrarile descriu tehnicile si abilitatile psihoterapeutice prin intermediul exercitiilor, studiilor de caz, tranzactiilor, jocurilor si scenariilor.

Bazate pe o viziune cuprinzatoare asupra vietii, metodele psihoterapeutice permit omului contemporan sa-si traiasca viata cu o mai mare constientizare si intelegere.

Participarea este libera.

Va multumim si va asteptam cu interes!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Carti mamici

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul