Fascinatia dansului, spectacolul anual al Giulienelor a ajuns la a-XI-a editie!

Fascinatia dansului, spectacolul anual al Giulienelor a ajuns la a-XI-a editie!


Duminica, 16 iunie, incepand cu ora 17:30 ( part. I) si 19:30 (partea II), va avea loc la Sala Mare a Palatului National al Copiilor, spectacolului "Fascinatia dansului" realizat de Studioul de balet Giuliana si aflat in acest an la editia a-XI-a.

Giuliana

Gandit ca un exercitiu demonstrativ fata de parinti si invitati, spectacolul reprezinta „examenul”de sfarsit de an al "Giulianelor", o demonstratie a ceea ce au acumulat – din punct de vedere artistic – in anul de studiu 2012-2013.

Selectionate pe categorii de varsta, "Giuliane" mai mari sau mai mici ...si chiar mamici, vor evolua pe scena intr-o atmosfera plina de sunet, lumina si culoare, pe ritmuri clasice, intr-o sarbatoare a talentului, gratiei si a sensibilitatii .

Coordonatoarea evenimentului: coregrafa Iuliana Rizescu, fondatoarea Studioului de balet Giuliana
Prezentatori: Adelaida Zamfira si Nicolae Nastasia

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Spectacole copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul